Sertai kami untuk Kursus 28 Hari Hibrid StartUp yang unik dan kembangkan kreativiti, inisiatif dan kemahiran kepimpinan anda dengan belajar tentang permulaan perniagaan di salah satu ruang kerja bandar yang paling inovatif di bandar ini. Melabur di Masa Depan Anda Ketahui minda keusahawanan dan menjadi sangat berkemampuan. Perjalanan ke Dublin Sertai Facebook dan Google di salah satu ibu negara yang paling banyak keusahawanan. Hibrida Hibrida Satu gabungan pengajaran di luar negeri dan pengalaman kerja dalam persekitaran permulaan.

The Hybrid 'StartUp' Internship

Kami percaya Program Latihan mestilah lebih daripada sekedar pengalaman kerja, sebab itulah kami telah mengembangkan Internship StartUp Hybrid kami yang unik untuk memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pekerjaan utama melalui dunia StartUps. Program inovatif kami menggabungkan pengalaman kerja di salah satu ruang kerja coworker yang paling banyak di Dublin dengan latihan praktikal tentang cara membuat ide perniagaan yang layak dan membawanya ke pasaran dengan risiko dan pelaburan yang minima. Dengan bimbingan peribadi, latihan tangan dan maklum balas yang sangat baik, anda boleh mempercayai kami untuk menyampaikan program yang sesuai untuk anda.

Apakah itu Hybrid StartUp Internship?

Di Corkscrew, kami merasakan bahawa penyedia Internship mempunyai komitmen untuk membangunkan pelatih dengan kapasiti penuh mereka dan pengalaman itu lebih daripada sekadar nama organisasi pada resume. Sejak 2011 kami telah membangunkan program unik yang menggunakan pengalaman kerja praktikal dan latihan permulaan untuk membangunkan peserta terbaik sifat profesional dan peribadi dalam persekitaran keusahawanan. Kami ingin menunjukkan kepada anda bahawa memulakan perniagaan adalah untuk semua orang. Kemahiran penting yang anda pelajari apabila memulakan usaha perniagaan boleh diterapkan ke dalam semua aspek kehidupan kerja, tidak kira sama ada anda terikat untuk pekerjaan, pendidikan atau keusahawanan.

Latihan StartUp

Program Latihan StartUp yang diiktiraf oleh EU kami yang unik membawa anda melalui perjalanan keusahawanan dari bagaimana mencetuskan idea kreatif awal untuk menguji kelayakan perniagaan dan memulakan dengan sumber yang minima. Kami menggunakan konsep dan teori terbaru dengan cabaran praktikal untuk mengembangkan kemahiran teras profesional permulaan termasuk Penyelesaian Masalah Kreatif, Kemahiran Inisiatif dan Kepimpinan. Latihan StartUp adalah pengenalan yang sempurna ke dalam dunia keusahawanan dan akan memperkenalkan anda ke dunia yang unik dan inovatif Pemikiran Corkscrew.

Pengalaman Kerja

Pengalaman kerja masa nyata adalah elemen yang paling penting dalam latihan magang tradisional, jadi pada Pramuka StartUp Hybrid kami, kami pastikan anda memasak fotokopi dan hanya bekerja pada projek perniagaan utama untuk perniagaan terpilih kami. Memandangkan semua perniagaan adalah penduduk di lokasi kolektif yang dipilih, anda akan mendapat peluang untuk bukan sahaja bekerja dengan perniagaan anda yang dipilih, tetapi juga rangkaian dengan pemilik perniagaan dan usahawan dari pelbagai industri dan sektor dari kewangan ke fesyen.

The Coworking Space

Untuk apa-apa untuk berkembang dan berkembang, anda memerlukan persekitaran yang sempurna, itulah sebabnya kami telah membuat keputusan untuk menjalankan semua Latihan StartUp Hybrid kami yang unik dari ruang kerja yang inovatif di beberapa bandar yang paling dunia keusahawanan. Kepelbagaian penduduk dan tenaga dari ruang kerja yang dipilih menyediakan lokasi yang ideal untuk merangsang peluang pemikiran kreatif dan permulaan sementara pada program. Anda akan mendapat peluang untuk berangkaian dan belajar daripada usahawan yang berpengalaman dan profesional perniagaan di pelbagai sektor.

Dalam Masa Percuma Anda

Di luar program ini, peserta kami sering suka menggabungkan pengalaman mereka dengan lawatan dan pengalaman di seluruh Ireland. Walaupun anda akan berusaha keras menghadapi cabaran kreatif sepanjang minggu, ingat bahawa hujung minggu adalah milik anda sendiri dan anda bebas untuk melakukan perjalanan ke mana sahaja anda mahukan. Apapun yang anda pilih, mentor Corkscrew gembira dapat membantu dengan rancangan perjalanan yang anda buat. Jadi mengapa tidak mengambil sedikit masa dan mengalami budaya Ireland yang terbaik?

Statistik Program

  • 28 Hari Hybrid StartUp Internship Abroad di Dublin, Ireland
  • Sesuai untuk sesiapa yang berminat dalam bidang keusahawanan dan perniagaan
  • Ketahui kemahiran penting yang diperlukan untuk pekerjaan, keusahawanan dan pendidikan lanjut
  • Sesuai untuk sebarang fokus kerjaya termasuklah perhotelan, perniagaan, pelancongan, HR dan pemasaran
  • Peserta terdahulu kami telah memberi kami maklum balas yang sangat positif dan penilaian pengalaman keseluruhan sebanyak 98.3%
  • Sokongan jangka panjang disediakan untuk mereka yang masuk ke dalam keusahawanan
  • Pengalaman perjalanan yang menyeronokkan dan bermanfaat untuk calon semua latar belakang

Kem Latihan StartUp

Setiap hari Hybrid StartUp Internship akan membawa cabaran baru dan pengalaman praktikal melalui unsur-unsur Latihan Startup termasuk pelbagai aktiviti, permainan, bengkel, persembahan dan latihan kreatif yang lain untuk membuat anda berfikir dan belajar dengan berkesan. Pendekatan yang kami ambil adalah untuk menyediakan pengalaman praktikal dengan perniagaan yang kami mampu dan kami mengambil pendekatan yang sangat unik untuk kursus perniagaan lain. Beberapa latihan akan diterajui oleh mentor, sementara yang lain membawa penekanan yang berat kepada kumpulan dan pembelajaran sendiri. Bersedia untuk mencuba perkara-perkara baru, membuat kesilapan dan belajar banyak di sepanjang jalan!

Pengalaman Kerja

Dalam apa jua bentuk pengalaman bekerja yang berkaitan dengan Internship adalah bahagian penting dalam proses pembelajaran dan pembangunan, pada Hybrid StartUp Internship kami, kami akan memilih penduduk coworker untuk kerja projek yang akan mencabar peserta dalam pengalaman dunia nyata. Kami telah mengalih keluar fotokopi, membuat kopi dan tugas pejabat umum yang biasanya ditugaskan kepada pelatih dan menggantikannya dengan kerja projek klien yang menyediakan pengalaman kerja ketara untuk resume anda. Anda akan bekerja dalam pasukan kecil selama 4 minggu pada dasar konsultasi untuk klien pilihan anda yang memberikan rasa pemilikan sebenar pekerjaan yang anda selesaikan.

Apa Yang Anda Bina

Pengalaman Perundingan Belajar bagaimana untuk bekerja dengan pelanggan dari membangunkan hubungan perniagaan yang kuat untuk memahami unsur-unsur penting dalam perniagaan mereka. Anda akan meningkatkan keyakinan dalam menangani profesional perniagaan yang berpengalaman dan meningkatkan kebolehan rangkaian. Pengurusan Projek Belajar kemahiran pengurusan projek asas perniagaan termasuk perancangan, pengurusan masa, komunikasi dan bekerja pada tarikh akhir. Kemahiran Teknikal Mempelajari pelbagai kemahiran teknikal yang diperlukan untuk memenuhi projek kerja masa nyata daripada menganalisis pesaing dan sasaran pelanggan untuk membangun dan memberi nasihat tentang SEO dan kempen pemasaran dalam talian. Sambung semula dan Jenama Sendiri Meningkatkan kemahiran profesional anda dan mempelajari teknik pekerjaan dan teknik penting yang akan membantu anda menonjol dari persaingan termasuk meningkatkan resume anda dan memahami bagaimana untuk mempromosikan jenama diri anda.

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
28 
Sepenuh masa
Price
1,950 USD
atau $ 3450 dengan penginapan 4 minggu dan pemindahan lapangan terbang.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date