IJAZAH PERSATUAN - PENDIDIKAN ANAK AWAL

Umum

Penerangan Program

Program Pendidikan Awal Kanak-kanak memberi pelajar akses kepada pengetahuan, kemahiran, dan profesionalisme di sekitar bidang pendidikan awal kanak-kanak dan pengembangan keluarga dan masyarakat untuk memastikan penyediaan perkhidmatan berkualiti yang memenuhi keperluan kompleks keluarga Asli Amerika pada abad ke-21.

Program Pendidikan Awal Kanak-kanak menawarkan kursus untuk sijil dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak. Sijil ini direka untuk pelajar yang berminat bekerja dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak.

Kursus Pendidikan Awal Kanak-kanak disampaikan melalui arahan di kampus dan persidangan video interaktif (pendidikan jarak jauh) kepada komuniti suku di New Mexico. Kelas ditawarkan pada lewat petang, malam, dan hujung minggu untuk menampung pelajar dewasa.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2021

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Southwestern Indian Polytechnic Institute prepares our culturally diverse Native American students as life-long learners through partnerships with tribes, employers and other organisations.

The Southwestern Indian Polytechnic Institute prepares our culturally diverse Native American students as life-long learners through partnerships with tribes, employers and other organisations. Baca Ringkas