Baca keterangan rasmi

Ijazah AP - 2 tahun - 120 ECTS

Adakah anda mempunyai minat untuk bekerja dengan komputer, pelayan dan / atau teknologi rangkaian dan elektronik, dan anda ingin untuk tinggal dikemaskini dengan perkembangan dan teknologi yang paling baru-baru ini? Jika demikian, Rangkaian IT dan program Teknologi Elektronik adalah sesuai untuk anda. Program Ijazah AP dalam Rangkaian IT dan Teknologi Electronics ialah dua tahun pertama program Sarjana Muda.

IT Rangkaian dan Teknologi Elektronik ialah 2 tahun sepenuh masa kelayakan program ijazah AP untuk fungsi-fungsi utama dalam beberapa perdagangan dan industri. Anda akan layak untuk jawatan profesional sebagai pengurus, atau peserta dalam, projek-projek yang berkaitan dengan pembangunan produk, perancangan dan operasi sistem dalam bidang teknologi rangkaian dan elektronik di swasta dan juga sektor awam.

Dua bidang pengajian: Rangkaian atau Teknologi Electonics

Apabila memohon untuk program Rangkaian IT dan Teknologi elektronik yang anda perlu memilih antara dua bidang pengajian: Network Technology atau Teknologi Elektronik.

Teknologi elektronik

program ini

Semasa semester 1 kerja anda akan memberi tumpuan kepada pengetahuan sistem dan latihan kaedah kerja.

Semasa semester 2 dan ke-3, anda akan bekerja dengan pelbagai subjek akademik dan anda akan mempunyai kemungkinan menambah sentuhan peribadi anda kepada program ini dengan memilih mata pelajaran pengkhususan.

Semester 4 terdiri daripada magang di sebuah syarikat dan projek utama anda.

teknologi rangkaian

program ini

Dalam semester 1, kerja anda akan memberi tumpuan kepada pengetahuan sistem dan latihan dalam kaedah kerja.

Semasa semester 2 dan ke-3, anda akan bekerja dengan subjek akademik, dan anda akan mendapat kemungkinan untuk menambah sentuhan peribadi anda kepada program ini menjadi memilih mata pelajaran pengkhususan.

Semester 4 terdiri daripada magang di sebuah syarikat dan projek utama.

Syarat Kemasukan

Dalam usaha untuk diterima masuk ke program ini, anda mesti mempunyai kelayakan terutama yang baik dan didokumenkan dalam:

Bahasa Inggeris

Semua pemohon antarabangsa mesti memegang sijil yang menunjukkan kelayakan yang mencukupi dalam bahasa Inggeris di peringkat atas setanding dengan tahap Bahasa Inggeris B peperiksaan menengah atas Denmark.

Selain itu, mereka perlu lulus ujian yang diluluskan di peringkat antarabangsa. Kami menerima ujian ini dengan skor minimum yang berikut:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Internet berasaskan: 80
  • TOEFL Paper berdasarkan: 550
  • Ujian Cambridge: CAE A, B atau C
  • Ujian Penempatan Oxford: 140 (min 70 di setiap bahagian.)
  • Oxford Online Penempatan ujian: B2 (min 70 di setiap bahagian.) (Ditawarkan di Business Academy Aarhus)

Bagi pemohon bukan EU kami hanya menerima IELTS dan TOEFL.

penutur asli Bahasa Inggeris dan pemohon dengan pintu masuk peperiksaan Nordic (termasuk pemohon dengan peperiksaan kelayakan dari Amerika Syarikat, Kanada, Australia, New Zealand, Great Britain, Scotland atau Ireland) adalah dikecualikan daripada ujian Bahasa Inggeris. Sila ambil perhatian bahawa pemohon dengan peperiksaan kelayakan dari semua negara lain (termasuk Afrika dan negara-negara Asia, di mana bahasa pengantar adalah Bahasa Inggeris) perlu mengemukakan ujian.

Jika anda mempunyai pintu masuk peperiksaan Denmark bahasa (atau peperiksaan pintu masuk Nordic), anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya Bahasa Inggeris B atau yang setaraf.

MATEMATIK

Matematik di Denmark C-peringkat. Ini bermakna pemohon antarabangsa perlu mempunyai matematik untuk sekurang-kurangnya 125 jam (kelas kurang daripada 60 minit, mesti ditukar kepada jam keseluruhan) dalam tempoh tiga tahun terakhir pendidikan menengah atas mereka.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Business Academy Aarhus »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Jan. 2020
Duration
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
for all international students
Permintaan Maklumat
for non-EU students; Oct. 15, 2017 for EU students.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for all international students
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for non-EU students; Oct. 15, 2017 for EU students.

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for all international students
End Date

Jan. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for non-EU students; Oct. 15, 2017 for EU students.
End Date