Read the Official Description

Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan (Transfer)

Program Pemindahan University (2 + 2)

Program Pemindahan University ditawarkan oleh American College di Sepanyol membolehkan pelajar untuk dua tahun pertama pengajian mereka di pusat universiti Marbella kami dengan mengambil sebahagian besar kursus asas yang diperlukan untuk ijazah Sarjana Muda oleh universiti-universiti Amerika Syarikat.

Setelah dua tahun pertama telah siap di Sepanyol, pelajar akan memindahkan kredit mereka ke universiti di Amerika Syarikat di mana mereka akan menyelesaikan mereka dua tahun terakhir pengajian dan mendapat Ijazah Sarjana Muda.

Sistem ini, yang dikenali sebagai 2 + 2, adalah elemen akademik membezakan kerana ia membolehkan pelajar untuk belajar selama dua tahun di Sepanyol dan dua tahun lagi di Amerika Utara, tetapi dengan kelebihan besar menerima ijazah dari sebuah universiti di Amerika Syarikat (di mana pelajar akan melengkapkan dua tahun lepas). Kelebihan kaedah 2 + 2 ialah ia membolehkan pelajar untuk secara beransur-ansur menyesuaikan diri untuk sistem Amerika pendidikan dan bahasa, dengan beban kewangan lebih kurang untuk pelajar dan keluarga mereka.

► BROWARD

2 tahun SPAIN dan 2 tahun dalam USA. (2 + 2)

1 dan 2 Tahun: Pelajar mengambil mereka dua tahun pertama kursus dalam The American College di Sepanyol, yang adalah sama dengan mengambil dua tahun kursus di universiti Amerika, sejak ACS mengikuti kurikulum Broward College. Kredit yang diperolehi akan membolehkan pelajar untuk memindahkan dan melengkapkan ijazah mereka di Amerika Syarikat.

3 dan 4 Tahun: Pelajar boleh menyelesaikan mereka dua tahun lalu di College Broward di Florida, Atau mereka boleh memohon kemasukan di universiti AS lain yang menerima pelajar pemindahan untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda.

Kawasan kajian

  • pentadbiran perniagaan
  • Perniagaan antarabangsa
  • EKONOMI
  • perakaunan
  • KEWANGAN
  • Pengurusan Teknologi Maklumat
Program taught in:
English

See 6 more programs offered by The American College in Spain »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date