Read the Official Description

Kajian Perjalanan

2 tahun di China - Ijazah Perniagaan Bersekutu (Pengurusan Hotel dan Resort Antarabangsa)

6 bulan di Australia - Sarjana Muda Perniagaan (International Hotel and Resort Management)

Program ijazah ini memberi para pelajar pendidikan dan latihan yang berfokus kepada perniagaan dalam semua aspek utama pengurusan hotel dan resort. Program ini menyediakan pelajar untuk jawatan penyeliaan dan pengurusan pelatih semasa tamat pengajian dalam industri hotel, serta penginapan penginapan, perhotelan dan pelancongan yang berkaitan.

Mempelajari Ijazah Perniagaan Bersekutu Ijazah Sarjana Dua Tahun (Hotel Antarabangsa

Kenapa belajar di Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?

 • Kajian di Sekolah Hotel Bilangan Australia dan Asia Pasifik (TNS Survey 2013)
 • Lulusan dengan kelayakan yang diiktiraf secara global yang direka khusus untuk industri perhotelan (TEQSA Bertauliah)
 • Mendapat manfaat daripada kelebihan dan peluang kerjaya global yang tersedia semasa anda belajar di China.
 • Graduan berjaya beralih ke peluang kerjaya yang sangat baik dalam industri hotel global.
 • Pelajar antarabangsa belajar bahasa Cina di seluruh Ijazah Bersekutu Perniagaan (Hotel

Kelebihan

 • PELUANG KERJASAMA YANG DIBERIKAN
  Hospitaliti dan Pelancongan adalah industri yang paling pesat berkembang di dunia. Industri hospitaliti China sedang berkembang pesat.
 • KELAYAKAN YANG DIPERLUKAN INTERNETAN
  Sekolah ini telah menubuhkan satu rangkaian besar rangkaian hotel dan institusi pendidikan antarabangsa di mana para pelajar telah membina kerjaya mereka atau meneruskan pelajaran mereka di luar negara berkat pendidikan hospitaliti mereka.
 • KURSUS KAMI ADALAH TAUGHT DALAM BAHASA INGGERIS
  Kurikulum dan bahan pembelajaran kami dibangunkan dan mengikuti hasil dan penilaian pembelajaran yang sama seperti Sekolah Pengurusan Blue Mountains International Hotel - Australia, dengan itu menjamin standard pendidikan berkualiti tinggi dalam Perniagaan (Hotel Antarabangsa
 • CLASSE INTERAKTIF
  Pelajar terlibat sepenuhnya dalam proses pembelajaran dan diajar bagaimana meningkatkan kemahiran komunikasi lisan mereka. Kebolehan kreatif diperbaiki melalui tugasan, penyelidikan, kerja kumpulan dan persembahan mereka.
 • KOS EFEKTIF
  Selepas belajar di Suzhou, China, pelajar boleh pergi ke Blue Mountains International Hotel Management Hotel School - Australia, untuk melengkapkan ijazah sarjana muda mereka. Dengan mengkaji Ijazah Bersekutu Perniagaan (Hotel Antarabangsa
 • PENJAGAAN PASTORAL
  Sejak awal, Blue Mountains International Hotel Management School memberikan sokongan individu kepada pelajar. Pelajar akan diberikan maklumat terkini mengenai kursus mereka, nasihat mengenai pembangunan kerjaya dalam perhotelan dan bagaimana melanjutkan pelajaran di Australia.
 • PERSEKITARAN PEMBELAJARAN
  Suzhou adalah destinasi pelancongan yang terkenal, indah, tradisional namun moden, dengan kepentingan sejarah, budaya purba dan seni halus. Ia terletak 25 minit dengan kereta api dari Shanghai. Suzhou pasti merupakan tempat yang bagus untuk memulakan kerjaya anda di hospitaliti dengan memperoleh Diploma Perniagaan anda

Tarikh Pengambilan

Sekolah ini mempunyai dua pengambilan setiap tahun, setiap bulan Februari dan Ogos .

Syarat kemasukan

Kemasukan ke program sarjana muda di Blue Mountains International School Management Hotel Suzhou, kampus China berdasarkan prestasi akademik, temubual dan ujian kemahiran dalam bahasa Inggeris. Pelajar perlu mendapatkan tahap IELTS 6.0 untuk masuk ke dalam program.

 • Kelayakan Akademik - Kemasukan tahun pertama

Pelajar mestilah berjaya menyelesaikan 12 tahun bersekolah sehingga ke peringkat Sijil Tinggi Sekolah, Baccalaureate Antarabangsa atau setaraf kebangsaan atau vokasional.

Pelajar Antarabangsa yang telah berjaya menyelesaikan pendidikan peringkat O atau setaraf boleh memohon walaupun proses penilaian khas. Sila hubungi Pejabat Kemasukan untuk maklumat lanjut di studyinchina@bluemountains.edu.au.

 • Kemahiran Bahasa Inggeris
Program taught in:
English
Cina
Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mac. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
239,480
By locations
By date
Start Date
Mac. 2019
Application deadline

Mac. 2019

Location
Application deadline
End Date