Ijazah Bersekutu dalam Animasi Digital dan Reka Bentuk 3D

Umum

Penerangan Program

Terokai dunia baru yang pelik

Sama ada anda ingin belajar membuat rendering, pemodelan, storyboarding, mengedit, atau reka bentuk permainan elektronik, program ijazah kami akan memberi anda latihan dan kemahiran kelas pertama, dan pengalaman berharga dalam dunia animasi digital.

Fakulti berbakat dan kemudahan gred profesional kami - termasuk studio kreatif dan perisian yang komprehensif industri - akan menyediakan anda untuk pekerjaan yang anda suka sebagai pereka animasi digital profesional atau elektronik.

Pelajar Animasi Digital Brookdale juga menerima tutor dalam talian dan orang secara percuma, boleh memohon geran dan biasiswa yang berdedikasi, menyertai kelab kampus eksklusif, dan banyak lagi.

Digital Animation Class

Graduan program ini akan dapat:

  • Memahami proses reiteratif filem rendering.
  • Memahami prinsip aliran kerja dan pengurusan fail yang berkaitan dengan industri animasi.
  • Memahami prinsip pengkomputeran dan penyuntingan.
  • Buat geometri untuk watak, prop, dan latar belakang.
  • Buat bahan dan lampu untuk watak dan adegan.
  • Buat animasi untuk objek, watak, dan kesan.

Untuk maklumat terperinci mengenai program ini, sila lawati katalog dalam talian kami http://catalog.brookdalecc.edu/.

Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Brookdale Community College is public community college in Lincroft, Monmouth County, New Jersey. Open admissions, ESL/international student support, a safe campus environment, and easy transfer to un ... Baca lebih lanjut

Brookdale Community College is public community college in Lincroft, Monmouth County, New Jersey. Open admissions, ESL/international student support, a safe campus environment, and easy transfer to universities make Brookdale a great place for international students to start an American college experience. Baca Ringkas