Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Program Kolej Komuniti sepadan dengan program Pengajian Perniagaan yang sesuai dengan keperluan anda. Dengan YFU anda akan meneruskan Ijazah Bersekutu anda di bidang Pengajian Perniagaan sambil belajar tentang kehidupan di AS dan komuniti anda yang terdekat. Pelajar berpeluang mengambil kursus dalam pelbagai subjek untuk meneroka kepentingan, mengembangkan pengetahuan, dan mengambil bahagian dalam aktiviti masa lalu dan kegiatan pelajar Amerika tradisional.

Ijazah Sarjana Sains dalam pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan. Pelajar yang merancang untuk memindahkan ke institusi empat tahun harus menyemak keperluan gelar empat tahun untuk sekolah khusus.

Set kemahiran yang serba boleh, pengetahuan dalam kelas perniagaan dapat meningkatkan apa-apa pilihan kerjaya dan graduan mendapatkan asas yang mantap untuk masuk ke dalam pelbagai jawatan korporat, seperti pemasaran, jualan, pengurusan projek, pentadbiran, perakaunan, dan pemilikan perniagaan.

The Associate of Science (AS) dalam program Perniagaan adalah ideal untuk pelajar yang tujuan kerjaya memerlukan pengetahuan yang komprehensif pemasaran dan perniagaan antarabangsa.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

If you are between the ages of 17 and 23 years old and have graduated from secondary schooling, you may be eligible to participate in YFU USA’s Community College Program (CCP)!

If you are between the ages of 17 and 23 years old and have graduated from secondary schooling, you may be eligible to participate in YFU USA’s Community College Program (CCP)! Baca Ringkas