Program Kolej Komuniti sepadan dengan program Pengajian Perniagaan yang sesuai dengan keperluan anda. Dengan YFU anda akan meneruskan Ijazah Bersekutu anda di bidang Pengajian Perniagaan sambil belajar tentang kehidupan di AS dan komuniti anda yang terdekat. Pelajar berpeluang mengambil kursus dalam pelbagai subjek untuk meneroka kepentingan, mengembangkan pengetahuan, dan mengambil bahagian dalam aktiviti masa lalu dan kegiatan pelajar Amerika tradisional.

Ijazah Sarjana Sains dalam pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan. Pelajar yang merancang untuk memindahkan ke institusi empat tahun harus menyemak keperluan gelar empat tahun untuk sekolah khusus.

Set kemahiran yang serba boleh, pengetahuan dalam kelas perniagaan dapat meningkatkan apa-apa pilihan kerjaya dan graduan mendapatkan asas yang mantap untuk masuk ke dalam pelbagai jawatan korporat, seperti pemasaran, jualan, pengurusan projek, pentadbiran, perakaunan, dan pemilikan perniagaan.

The Associate of Science (AS) dalam program Perniagaan adalah ideal untuk pelajar yang tujuan kerjaya memerlukan pengetahuan yang komprehensif pemasaran dan perniagaan antarabangsa.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Youth for Understanding USA »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019