Kategori Popular

Program Bersekutu

Terdapat pelbagai jenis darjah bersekutu didapati: daripada syarikat bersekutu seni kepada syarikat bersekutu sains dan syarikat bersekutu sains gunaan. Darjah Bersekutu berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat syarikat-syarikat bersekutu dalam pelbagai mata pelajaran dalam Seni dan Sains, dan banyak lagi bidang pengajian. Kepelbagaian syarikat-syarikat bersekutu yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat darjah bersekutu yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Ijazah Bersekutu yang baru ditambah

Garrett College

Bersekutu Dalam Sains Gunaan Dalam Pengurusan Sukan

Mac 20, 2018
Program ijazah Pengurusan Sukan AAS direka bukan sahaja untuk para pelajar yang merancang memasuki tenaga kerja selepas tamat gelar dua tahun, tetapi juga untuk dipindahkan ke institusi empat tahun setelah tamat pengajian.

Southern Cross University

Ijazah Perniagaan Bersekutu

Mac 2, 2018
Ingin mendapatkan permulaan dalam perniagaan tanpa melakukan ijazah tiga tahun? Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan dengan Kolej SCU boleh membantu anda mengambil langkah-langkah untuk kerjaya baru.

Moraine Valley Community College

Bersekutu Dalam Ijazah Seni Halus (AFA) Seni, Muzik

Feb. 20, 2018
Program ini memerlukan sekurang-kurangnya 64 jam kredit dan menawarkan kursus asas yang diperlukan dalam dua tahun pertama gelaran muzik. Pelajar yang berminat untuk memindahkan ke program sarjana muda hendaklah sedar bahawa kemasukan pemindahan akan bersaing dan secara umumnya memerlukan uji bakat bersama dengan peperiksaan penempatan untuk kemasukan… [+] ke penempatan kursus utama dan pertimbangan biasiswa. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu?