Kategori Popular

Program Bersekutu

Terdapat pelbagai jenis darjah bersekutu didapati: daripada syarikat bersekutu seni kepada syarikat bersekutu sains dan syarikat bersekutu sains gunaan. Darjah Bersekutu berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat syarikat-syarikat bersekutu dalam pelbagai mata pelajaran dalam Seni dan Sains, dan banyak lagi bidang pengajian. Kepelbagaian syarikat-syarikat bersekutu yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat darjah bersekutu yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Ijazah Bersekutu yang baru ditambah

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ijazah Bersekutu dalam Teknologi Kejuruteraan

Sept. 17, 2018
Lancar kerjaya anda dalam bidang kejuruteraan di RMIT Graduat mungkin bekerja dalam pelbagai bidang termasuk aeroangkasa, sivil dan struktur, komputer dan rangkaian, reka bentuk elektronik, sistem dan automasi elektrik, mekatronik, reka bentuk mekanik dan pembangunan produk.

Richard Bland College of William & Mary Global Student Success Program

Associate of Arts

Sept. 20, 2018
The Richard Bland College of William

US Aviation Academy

Program Pilot Profesional Kollegiate

Og 21, 2018
Kolej Tarrant County bersempena dengan Penerbangan Amerika Syarikat menawarkan F-1 Visa untuk Program Pilot Profesional. Program ini merangkumi sekutu 2 tahun dalam sains gunaan bersama dengan latihan penerbangan untuk memulakan semula kerjayanya sebagai juruterbang profesional. Selama dua tahun ini, anda akan melengkapkan latihan penerbangan melalui… [+] FAA Commercial Single dan Multi serta Pengajar Penerbangan Bersertifikat. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu?