Kategori Popular

Program Bersekutu

Terdapat pelbagai jenis darjah bersekutu didapati: daripada syarikat bersekutu seni kepada syarikat bersekutu sains dan syarikat bersekutu sains gunaan. Darjah Bersekutu berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat syarikat-syarikat bersekutu dalam pelbagai mata pelajaran dalam Seni dan Sains, dan banyak lagi bidang pengajian. Kepelbagaian syarikat-syarikat bersekutu yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat darjah bersekutu yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Ijazah Bersekutu yang baru ditambah

Moraine Valley Community College

Bersekutu Dalam Ijazah Seni Halus (AFA) Seni, Muzik

Feb. 20, 2018
Program ini memerlukan sekurang-kurangnya 64 jam kredit dan menawarkan kursus asas yang diperlukan dalam dua tahun pertama gelaran muzik. Pelajar yang berminat untuk memindahkan ke program sarjana muda hendaklah sedar bahawa kemasukan pemindahan akan bersaing dan secara umumnya memerlukan uji bakat bersama dengan peperiksaan penempatan untuk kemasukan… [+] ke penempatan kursus utama dan pertimbangan biasiswa. [-]

Southeastern Baptist College

Associate Of Arts Dalam Alkitab

Januari 29, 2018
Sebagai tambahan kepada Objektif Umum dan Objektif Program Secara Keseluruhan AA, setelah selesai kursus-kursus ini, pelajar harus dapat memaparkan pemahaman mengenai berbagai cara belajar dan menyampaikan Alkitab.

Hawaii Community College

Bersekutu Dalam Seni Dalam Seni Liberal

Feb. 17, 2018
Program ijazah Sarjana Muda Seni, juga dirujuk sebagai Program Seni Liberal (LBRT), direka untuk pelajar yang sedang mempersiapkan diri untuk memindahkan ke kolej atau universiti selama empat tahun.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu?