Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Analisis Perniagaan 2019/2020

Ijazah bersekutu adalah langkah pertama dalam perjalanan pendidikan tinggi mereka yang mengambil ramai pelajar. Program pendidikan memerlukan dua tahun kajian dan menyediakan pelajar dengan latihan bermula dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk meneruskan pendidikan mereka atau untuk memasuki tenaga kerja.

analisis perniagaan kajian meliputi teknologi dan kemahiran yang digunakan dalam penyiasatan dan analisis prestasi masa lalu perniagaan dengan matlamat untuk mendapat gambaran yang betul untuk berjaya memandu perancangan perniagaan. Ia melibatkan membuat keputusan perniagaan berdasarkan statistik dan data.

Ijazah Bersekutu dalam Analisis Perniagaan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Analisis Perniagaan

Northeast Wisconsin Technical College

Ijazah Perniagaan Penganalisis Perniagaan (BA) menyediakan pelajar untuk bekerja sebagai liaisons di kalangan pihak berkepentingan untuk memahami struktur, dasar, dan ope ... [+]

Penganalisis perniagaan adalah pautan penting sesebuah organisasi - dengan jelas menyampaikan maklumat penting seperti struktur perniagaan, dasar, dan operasi kepada pihak berkepentingan. Sama ada anda mahukan perubahan kerjaya atau cara untuk mengembangkan kemahiran anda yang boleh dipasarkan, ijazah perniagaan Associate Analyst boleh menjadi kunci kejayaan anda.

Kembangkan pilihan pekerjaan anda!

Banyak syarikat kawasan - termasuk Associated Bank, Skyline Technologies, dan Syarikat Ariens, untuk menamakan beberapa - kini mengupah dan / atau mencari penganalisis perniagaan mahir.

Mengapa Menjadi Penganalisis Perniagaan?Meningkatkan potensi pendapatan andaBerjangka dalam kerjaya yang memaksimumkan kemahiran menyelesaikan masalah dan komunikasi anda.... [-]
Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu