Filter
Ijazah Bersekutu
China Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Bersekutu di China 2020

Ijazah bersekutu boleh diterima sebagai pelopor kepada ijazah sarjana muda. Juga, ramai pelajar melanjutkan pengajian ijazah bersekutu untuk meningkatkan kemahiran profesional mereka dan mendapatkan pekerjaan dalam bidang-bidang yang memerlukan apa-apa ijazah.

Kementerian turut menjalankan pendidikan di China. Kerajaan sering menyediakan pembiayaan separa untuk pendidikan yang lebih tinggi di universiti-universiti teknikal dan awam. Kerajaan China juga telah membangunkan kurikulum akademik yang membolehkan para pelajar dengan kemahiran vokasional untuk memupuk bakat mereka.

Ijazah Bersekutu di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Blue Mountains International Hotel Management School China

Program ijazah ini memberikan pelajar pendidikan dan latihan yang berfokus kepada perniagaan dalam semua aspek utama pengurusan hotel dan resort. Program ini menyediakan ... [+]

Kajian Perjalanan

2 tahun di China - Ijazah Perniagaan Bersekutu (Pengurusan Hotel dan Resort Antarabangsa)

6 bulan di Australia - Sarjana Muda Perniagaan (International Hotel and Resort Management)

Program ijazah ini memberi para pelajar pendidikan dan latihan yang berfokus kepada perniagaan dalam semua aspek utama pengurusan hotel dan resort. Program ini menyediakan pelajar untuk jawatan penyeliaan dan pengurusan pelatih semasa tamat pengajian dalam industri hotel, serta penginapan penginapan, perhotelan dan pelancongan yang berkaitan.

Mempelajari Ijazah Perniagaan Bersekutu Ijazah Sarjana Dua Tahun (Hotel Antarabangsa

Kenapa belajar di Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Kajian di Sekolah Hotel Bilangan Australia dan Asia Pasifik (TNS Survey 2013)Lulusan dengan kelayakan yang diiktiraf secara global yang direka khusus untuk industri perhotelan (TEQSA Bertauliah)Mendapat manfaat daripada kelebihan dan peluang kerjaya global yang tersedia semasa anda belajar di China.Graduan berjaya beralih ke peluang kerjaya yang sangat baik dalam industri hotel global.Pelajar antarabangsa belajar bahasa Cina di seluruh Ijazah Bersekutu Perniagaan (HotelKelebihanPELUANG KERJASAMA YANG DIBERIKAN Hospitaliti dan Pelancongan adalah industri yang paling pesat berkembang di dunia. Industri hospitaliti China sedang berkembang pesat.KELAYAKAN YANG DIPERLUKAN INTERNETAN Sekolah ini telah menubuhkan satu rangkaian besar rangkaian hotel dan institusi pendidikan antarabangsa di mana para pelajar telah membina kerjaya mereka atau meneruskan pelajaran mereka di luar negara berkat pendidikan hospitaliti mereka.KURSUS KAMI ADALAH TAUGHT DALAM BAHASA INGGERIS Kurikulum dan bahan pembelajaran kami dibangunkan dan mengikuti hasil dan penilaian pembelajaran yang sama seperti Sekolah Pengurusan Blue Mountains International Hotel - Australia, dengan itu menjamin standard pendidikan berkualiti tinggi dalam Perniagaan (Hotel AntarabangsaCLASSE INTERAKTIF Pelajar terlibat sepenuhnya dalam proses... [-]
China Suzhou
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu