Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Kemampanan 2019/2020

Individu yang berminat untuk menjana pekerjaan berkemahiran tinggi mungkin mahu bermula dengan mendapatkan ijazah bersekutu di kolej komuniti atau universiti. Sebagai pelajar mendapatkan ijazah mereka, mereka sering mengembangkan pengetahuan dan pandangan mereka, serta meningkatkan kelayakan profesional mereka.

Mereka yang berminat untuk mengikuti pengajian ijazah lanjutan dalam kemampanan akan belajar tentang topik yang relevan, termasuk sains dan politik perubahan iklim, pembangunan, kemiskinan, dan tanggungjawab sosial syarikat yang lebih besar. Kebanyakan program sekurang-kurangnya dua tahun panjang.

Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Kemampanan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan

Gateway Technical College

Sebagai air tawar menjadi salah satu sumber paling bernilai kami, anda boleh mendapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang dapat memba ... [+]

Sebagai air tawar menjadi salah satu sumber paling bernilai kami, anda boleh mendapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang dapat membantu mengekalkan sumber yang berharga ini.

Teknologi Kejuruteraan Awam Gateway Technical College - Program ijazah Sumber Air Sumber Air membantu pelajar mempelajari reka bentuk kejuruteraan awam dan pembinaan, ditambah dengan pendidikan lanjutan dalam bidang penilaian alam sekitar, rawatan air, pengurusan air ribut, dan kawalan hakisan.

Juruteknik alam sekitar membantu dalam pengurusan air ribut, penilaian alam sekitar, dan pensampelan air dan ujian. Mereka juga menubuhkan, menguji, mengendali dan mengubah suai peralatan untuk mencegah atau membersihkan pencemaran alam sekitar serta menjalankan tinjauan pencemaran, mengumpul dan menganalisis sampel seperti udara dan air bawah tanah.... [-]

Amerika Syarikat Elkhorn Sturtevant
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu