Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Ijazah Bersekutu dalam Kewangan 2019/2020

Jika anda baru memulakan pengajian kolej anda, kemudian Ijazah Bersekutu mungkin untuk anda. Program ijazah sarjana muda ini biasanya mengambil masa dua tahun. Biasanya pelajar mendapat ijazah ini di sebuah sekolah teknikal atau maktab rendah; Walau bagaimanapun, terdapat universiti empat tahun yang menawarkan ijazah ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu dalam Kewangan? Ijazah sarjana muda ini melatih pelajar dalam kemahiran kewangan yang diperlukan untuk dunia korporat. Dalam program ini, pelajar mengambil kelas kewangan dan perniagaan yang berkaitan. Terdapat program-program di seluruh dunia, membolehkan pelajar untuk memilih satu berdasarkan keperluan khusus mereka. Sesetengah program membolehkan pelajar mengikuti pengajian dalam talian supaya mereka boleh bekerja pada masa yang sama. Yang lain memerlukan pelajar untuk hadir ke sekolah di kampus.

Ada beberapa manfaat yang unik mempunyai Ijazah Bersekutu dalam Kewangan. Kemahiran kewangan adalah penting dalam dunia perniagaan. Dengan tahap ini, anda akan dapat mewujudkan satu asas yang baik untuk pembelajaran masa depan.Kebanyakan pelajar juga mencari kelas untuk menjadi yang menarik, dan merasa bahawa mereka adalah sangat bermanfaat.

Bergantung kepada di mana anda memilih untuk menghadiri sekolah, kos akan berbeza-beza. Oleh kerana terdapat banyak sekolah-sekolah yang menawarkan program ini, adalah disyorkan untuk menghubungi sekolah anda berminat untuk menghadiri. Mereka boleh memberi anda maklumat tentang kos tuisyen dan yuran lain.

Sebaik sahaja anda lulus dengan Ijazah Bersekutu dalam Kewangan anda, anda boleh masuk tempat kerja. Orang yang memilih laluan ini sering bekerja di jabatan kewangan di syarikat-syarikat di seluruh dunia. Ia adalah perkara biasa untuk grads kewangan untuk bekerja sebagai penganalisis dan akauntan. Walau bagaimanapun, ramai orang terus sekolah, pembelajaran lebih kemahiran dan pendapatan darjah tambahan, untuk membantu mereka mendapatkan pekerjaan yang lebih baik di tempat kerja.

Jika anda berminat untuk exceling dalam dunia kewangan, kemudian ijazah sebuah syarikat bersekutu ini mungkin menjadi satu langkah besar yang pertama. Pastikan untuk memilih program yang tepat untuk anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Kewangan

Campus FP

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan bersedia untuk mengatur dan melaksanakan pentadbiran dan pengurusan kakitangan, operasi kewangan dan maklumat kewangan da ... [+]

objektif

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan bersedia untuk mengatur dan melaksanakan pentadbiran dan pengurusan kakitangan, operasi kewangan dan maklumat kewangan dan nasihat kepada klien atau pengguna, baik di dalam masyarakat maupun swasta, mengikut ukuran dan aktivitas syarikat dan badan, selaras dengan objektif yang ditetapkan, peraturan dalaman dan undang-undang semasa.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Komunikasi dan perkhidmatan pelanggan (200h).Pengurusan dokumentasi undang-undang dan perniagaan (135h).Bahasa Inggeris (160h).Automasi pejabat dan pemprosesan maklumat (200h).Proses integral aktiviti komersial (200h).Sumber manusia dan tanggungjawab sosial korporat (105h).Modul Profesional Tahun KeduaPerakaunan dan cukai (120h).Latihan dan bimbingan kerjaya (90h).Pengurusan sumber manusia (50h).Pengurusan kewangan (120h).Pengurusan logistik dan komersial (80h).Simulasi perniagaan (140h).Projek pentadbiran dan pembiayaan (30h).Latihan di pusat-pusat kerja (370h).prospek kerjayaPejabat pentadbiran.Pentadbiran PerniagaanPentadbir kewangan.Pentadbir perakaunan.Pentadbiran logistik.Pentadbiran perbankan dan insurans.Sumber manusia pentadbiran.Pentadbiran Pentadbiran Awam.Pentadbiran perundangan perundangan, perakaunan, buruh, fiskal atau pentadbiran.Pengurusan caj teknikal.Bertanggungjawab untuk perkhidmatan pelanggan.Perkembangan akademikKursus pengkhususan profesional.Satu lagi Kitaran Latihan Profesional Tahap Tinggi dengan kemungkinan mewujudkan pengesahan modul profesional mengikut peraturan semasa.Pengajian Universiti Kebangsaan dan Antarabangsa dengan pengesahan kredit ECTS sepadan dengan peraturan semasa.Biasanya mendapat akses ke tahun terakhir Sarjana Muda (Sarjana Muda Antarabangsa kawasan tertentu yang dikaji).Pada akhir pengajian kami pelajar dapat mendakwa peringkat Cambridge Advance (dengan lulus ujian rasmi yang dinilai di pusat itu sendiri).Pusat di mana kursus ini diajar... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cégep de Lévis-Lauzon

Membantu orang: Ini adalah sebab untuk insurans dan perkhidmatan kewangan. Hulu, broker, ejen dan perancang yang memberi nasihat kepada pelanggan dengan menawarkan produk ... [+]

Membantu orang: Ini adalah sebab untuk insurans dan perkhidmatan kewangan.

Hulu, broker , ejen dan perancang yang memberi nasihat kepada pelanggan dengan menawarkan produk yang disesuaikan dengan keadaan kewangan dan keluarga mereka untuk membantu mereka mencapai matlamat kewangan mereka atau untuk mendapatkan perlindungan tanpa cacat sekiranya sukar. Di lapangan, penyesuaian tuntutan yang bergerak ke tempat tragedi, mengambil perkara ke tangan mereka sendiri dan menjalankan siasatan mereka. Di belakang mereka, pelanggan , yang menguasai statistik , mengkaji fail dan bertindak sebagai sumber kepada rakan sekerja mereka.

Di tengah-tengah segala-galanya: para pelanggan. Keluarga, perniagaan, sekolah yoga, restoran, perayaan; kepelbagaian fenomena. Tidak mungkin bosan!... [-]

Kanada Levis
Sept. 2019
French (Canada)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu