Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Ijazah Bersekutu dalam Pembinaan 2019/2020

Ijazah bersekutu direka untuk menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk belajar tambahan di peringkat universiti. Pelajar mengambil pelbagai kelas yang memperkenalkan mereka kepada konsep asas matematik, seni, sains sosial dan sains hayat. Mereka juga boleh memilih program yang memberi tumpuan kepada perdagangan atau kemahiran tertentu.

Apakah ijazah bersekutu dalam pembinaan? Semasa menyediakan pengalaman pendidikan yang luas, program ijazah ini juga mengkhususkan diri dalam konsep amalan pembinaan. Pelajar boleh memilih daripada fokus pada kimpalan, pemanasan dan pengudaraan, pengurusan pembinaan, teknologi kebakaran dan kawasan lain. Arahan boleh merangkumi kuliah kelas, kelas dalam talian dan pengalaman tangan dalam persekitaran kedai dengan pelbagai aplikasi pembinaan. Program tipikal ini adalah selama dua tahun.

Peserta dalam program ini sering membangunkan kemahiran berfikir bebas dan meningkatkan pengetahuan tentang prinsip pembinaan, yang kedua-duanya adalah wajar dalam kehidupan peribadi dan profesional. Pelajar juga boleh mendapatkan kecekapan dalam kemahiran tertentu, seperti kimpalan, yang boleh membantu peluang pekerjaan.

Perbelanjaan untuk program ini akan berbeza-beza bergantung kepada faktor-faktor seperti lokasi program serta bekalan yang diperlukan untuk kursus-kursus tertentu. Pelajar perlu menghubungi pejabat kemasukan untuk mengetahui kos khusus bagi setiap sekolah.

Graduan dengan ijazah bersekutu dalam pembinaan mempunyai banyak peluang kerjaya yang tersedia untuk mereka. Mereka mungkin memutuskan untuk bekerja dalam industri pembinaan, meneruskan pendidikan tambahan atau memulakan syarikat mereka sendiri. Kerja sering terdapat dari pelbagai perniagaan, termasuk perdagangan bangunan, kedai-kedai auto, firma swasta dan sekolah. Mereka boleh bekerja sebagai guru kedai, pengimpal, pakar pencegahan kebakaran, juruteknik HVAC dan mekanik kereta.

Program ini ditawarkan di seluruh dunia, dengan banyak institusi menyusun darjah ke kemahiran khusus dan peluang pekerjaan, dan ia mungkin termasuk pilihan pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Pembinaan

CBT College - Miami

Ijazah Bersekutu CBT Kolej Teknologi Elektrik direka untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan amali untuk menjadi pengetahuan dan juruteknik yang kompeten de ... [+]

Ijazah Bersekutu CBT Kolej Teknologi Elektrik direka untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan amali untuk menjadi pengetahuan dan juruteknik yang kompeten dengan membangunkan kebolehan yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang teknologi penting ini.

Gambaran Keseluruhan

AS dalam Teknologi Elektrik program boleh didapati di Flagler dan Hialeah kampus di Florida. Program ijazah ini biasanya mengambil masa pelajar 24 bulan (20 bulan) untuk disiapkan, dan ia boleh didapati dalam kedua-dua bahasa Inggeris dan Sepanyol. Kurikulum akademik yang anda belajar di AS di program ijazah Teknologi Elektrik di Kolej CBT merangkumi penggunaan Kod Elektrik Negara.

Arahan kelas dan latihan amali yang anda terima ketika mendaftar dalam program ijazah ini akan membantu anda:... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Benjamin Franklin Institute of Technology

Bagi syarikat pembinaan untuk berjaya dalam menyediakan kemudahan mengikut jadual dan dalam anggaran, ia mesti menggunakan teknik dan teknologi untuk mengatasi cabaran pe ... [+]

Bagi syarikat pembinaan untuk berjaya dalam menyediakan kemudahan mengikut jadual dan dalam anggaran, ia mesti menggunakan teknik dan teknologi untuk mengatasi cabaran pengurusan. Seorang pengurus pembinaan menyelesaikan penghantaran ini semasa bekerja dengan pasukan yang mempunyai minat yang berbeza. Graduan Pengurusan Pembinaan (CM) Program Bersekutu Sains akan disediakan dengan pengetahuan dan kemahiran dalam menganggarkan, penjadualan, dan pembinaan kemudahan untuk membantu pasukan dalam menyelesaikan projek.

Skala dan skop kerja ini telah diperluas untuk memasukkan pendekatan yang dikenali sebagai penyerahan projek bersepadu. Kaedah ini telah meningkatkan tanggungjawab para pengurus pembinaan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan penyampaian projek pada permulaan projek, dan tidak lama lagi sebelum pembinaan sebagai satu amalan biasa. Pendedahan yang semakin meningkat dalam proses ini memerlukan pasukan pengurusan yang mempunyai pengetahuan tentang reka bentuk, pembinaan dan pengurusan kemudahan. Tugas yang pernah dilakukan oleh ejen lain yang bekerja pada projek itu kini menjadi sebahagian daripada peranan juruteknik pengurusan pembinaan dengan pengetahuan mengenai amalan bangunan hijau, pemodelan maklumat bangunan, penjadualan, dan anggaran.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Seward County Community College

Program teknologi kimpalan di SCCC melatih para pelajar untuk menjadi pengrajin mahir menggabungkan seni dan sains dalam profesi mereka. Welders memegang tempat penting d ... [+]

Program teknologi kimpalan di Seward County Community College melatih para pelajar untuk menjadi pengrajin mahir menggabungkan seni dan sains dalam profesi mereka. Welders memegang tempat penting dalam industri moden, bekerja dalam pembuatan, pembinaan, penyelenggaraan, dan pembaikan. Pengimpal diperlukan di mana-mana industri di mana logam digunakan.

Tahap masuk dan kimpalan lanjutan melibatkan gabungan logam menggunakan arka elektrik atau obor gas untuk menghasilkan objek logam berguna dari pelan cetakan atau reka bentuk asal. Pelajar teknologi kimpalan memperoleh pengalaman berharga yang berharga menggunakan peralatan dan teknologi kimpalan terkini untuk memasang projek yang disediakan oleh orang awam atau daripada pelan tindakan di kedai kimpalan kampus.... [-]

Amerika Syarikat Liberal
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seward County Community College

Kerja-kerja jet pengudaraan, pengudaraan, penghawa dingin dan penyejukan (HVACR) dengan pelbagai sistem, mesin, dan teknologi yang digunakan dalam pengaturan dalaman sepe ... [+]

Pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin, dan penyejukan dianggap sebagai perkembangan yang lebih besar pada abad ke-20. Permintaan untuk juruteknik mahir semakin meningkat memandangkan dunia terus memberi tumpuan kepada kecekapan tenaga. Hasil daripada pasaran yang meluas untuk penyejukan dan penghawa dingin, bersama-sama dengan perubahan teknologi, kakitangan yang berkelayakan diperlukan di rumah dan di luar negara. Program HVAC-R di Seward County Community College direka untuk mengajar kemahiran yang sesuai untuk bidang ini. Pelajar melatih dengan peralatan terkini dan mempelajari teknik untuk mendiagnosis, membaiki, dan memasang sistem penyejukan dan perapian komersial dan kediaman.

... [-]
Amerika Syarikat Liberal
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu