Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Ijazah Bersekutu dalam Penerbangan 2019/2020

Dalam industri penerbangan yang sangat terkawal dan berdaya saing, juruterbang berjaya memerlukan setiap kelebihan yang mereka boleh mendapatkan. Majikan mencari kualiti juruterbang tertinggi mereka dapat mencari, dan mempunyai Ijazah Bersekutu dalam Aviation isyarat komitmen pemohon pekerjaan untuk industri.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu dalam Aviation? Ia adalah ijazah dua tahun yang memberi tumpuan kepada cabaran juruterbang profesional menghadapi sepanjang kerjaya mereka. Pelajar-pelajar belajar mengenai industri penerbangan dan mengembangkan pemahaman mereka di luar kemahiran asas yang diperoleh oleh arahan penerbangan. Ijazah ini hanya untuk kedua-dua helikopter dan juruterbang sayap tetap. Topik kajian merangkumi pelbagai aspek pesawat, kawalan trafik udara, keselamatan, dan prosedur syarikat penerbangan.

Walaupun juruterbang perlu dilesenkan untuk terbang secara undang-undang, profesional yang memerlukan pemahaman yang lebih menyeluruh pesawat dan teknologi.Ijazah Bersekutu dalam Aviation melampaui keperluan minimum dan menyediakan pelajar untuk menjadi lebih selamat, lebih baik, dan juruterbang lebih berkelayakan. Kursus pengajian meliputi tajuk-tajuk dalam industri penerbangan, tetapi juga membangunkan kompetensi teras dalam komunikasi dan kepimpinan.

Kebanyakan Ijazah Bersekutu dalam Aviation memerlukan dua tahun kelas sepenuh masa untuk disiapkan. Pelajar-pelajar yang mengejar kerjaya sebagai juruterbang juga mesti memenuhi keperluan pelesenan juruterbang mereka. Kos berbeza-beza mengikut lokasi dan institusi. Pelajar digalakkan untuk menganggarkan keperluan kewangan mereka sebelum permulaan.

Graduan dengan Ijazah Bersekutu dalam Aviation adalah lebih berkelayakan untuk kerjaya sebagai juruterbang. Majikan sangat suka pemohon kerja dengan pendidikan pepejal yang melengkapkan latihan juruterbang mereka. Ia adalah perkara biasa bagi ramai pelajar untuk memulakan kerjaya mereka dengan terbang pesawat untuk penerbangan serantau, pelancongan piagam, atau tugasan khas seperti helikopter sokongan pelantar minyak.Pekerjaan tidak terhad kepada Amerika Syarikat. Kemahiran juruterbang yang berkelayakan adalah permintaan di seluruh dunia.

Adalah penting untuk memulakan penyelidikan pilihan secepat mungkin. Latihan untuk mendapatkan lesen juruterbang menghadkan pilihan untuk sekolah penerbangan tempatan, tetapi universiti dalam talian menawarkan program ijazah yang boleh diakses di mana-mana. Pelajar antarabangsa digalakkan untuk mempertimbangkan melengkapi latihan mereka dengan kerja kursus dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Penerbangan

The Seattle Colleges

Program ini menyediakan graduan program kerangka pesawat udara dan loji kuasa diiktiraf peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan latihan mereka, dan mendapat sekutu ij ... [+]

Teknologi aeronautik

Maklumat Program Program ini menyediakan graduan program kerangka pesawat udara dan loji kuasa diiktiraf peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan latihan mereka, dan mendapat sekutu ijazah sains gunaan.

ijazah ini memerlukan tamat pengajian dari mengiktiraf Aviation Maintenance kerangka pesawat udara dan program Powerplant.

Pilihan Ijazah AAS

Program ijazah AAS menyediakan graduan program kerangka pesawat udara dan powerplant diiktiraf peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan latihan mereka, dan mendapat Bersekutu Muda Sains Gunaan. Untuk menerima ijazah AAS, pelajar mesti melengkapkan semua keperluan kursus dari program kerangka pesawat udara dan powerplant diluluskan.... [-]

Amerika Syarikat Seattle
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Institute of Aviation at Parkland College

Pelajar ijazah bersekutu berurutan akan mendapat sijil swasta juruterbang, penarafan instrumen, sijil juruterbang komersil, dan penarafan multiengine semasa program ini. ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Institut Aviation di Parkland College mengekalkan tahap kualiti yang tinggi dalam usaha untuk memastikan hasil yang terbaik untuk pelajar. Terletak di Champaign, Illinois dan dengan bantuan Universiti Illinois di Urbana-Champaign dan Frasca Antarabangsa, Institut Aviation di Parkland College ialah sekolah penerbangan kolej terkemuka di Illinois dan institusi pendidikan sahaja lebih tinggi di tengah-tengah Illinois dengan program penerbangan .

Terletak di Lapangan Terbang Willard, kira-kira lapan batu dari kampus utama Parkland Kolej, Institut Aviation rumah kemudahan bilik darjah, pejabat pelajar, pelbagai simulator penerbangan, dan armada udara. Armada terdiri daripada 17 tunggal pemanah enjin Piper, tujuh Piper Arrows, tiga multi enjin Piper Seminoles dan dua 152s Cessna.... [-]

Amerika Syarikat Champaign
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
US Aviation Academy

Kolej Tarrant County bersempena dengan Penerbangan Amerika Syarikat menawarkan F-1 Visa untuk Program Pilot Profesional. Program ini merangkumi sekutu 2 tahun dalam sains ... [+]

Kolej Tarrant County bersempena dengan Penerbangan Amerika Syarikat menawarkan F-1 Visa untuk Program Pilot Profesional. Program ini merangkumi sekutu 2 tahun dalam sains gunaan bersama dengan latihan penerbangan untuk memulakan semula kerjayanya sebagai juruterbang profesional. Selama dua tahun ini, anda akan melengkapkan latihan penerbangan melalui FAA Commercial Single dan Multi serta Pengajar Penerbangan Bersertifikat. Sebaik sahaja anda lulus dari program ini, F-1 Visa membolehkan anda memohon Latihan Praktikal Pilihan untuk membina jam dengan bekerja sebagai CFI sehingga satu tahun. Ini adalah peluang yang luar biasa untuk membina jam penerbangan di Amerika Syarikat sebelum memulakan kerjaya penerbangan.... [-]

Amerika Syarikat Denton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu