Filter
Ijazah Bersekutu
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Amerika Syarikat

Individu yang berminat untuk menjana pekerjaan berkemahiran tinggi mungkin mahu bermula dengan mendapatkan ijazah bersekutu di kolej komuniti atau universiti. Sebagai pelajar mendapatkan ijazah mereka, mereka sering mengembangkan pengetahuan dan pandangan mereka, serta meningkatkan kelayakan profesional mereka.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Makanan dan Minuman, Amerika Syarikat

The Restaurant School at Walnut Hill College

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran bertujuan untuk menyediakan asas yang mantap untuk karier pengurusan di pertubuhan makan yang baik, operasi katering, dan bidan ... [+]

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran bertujuan untuk menyediakan asas yang mantap untuk karier pengurusan di pertubuhan makan yang baik, operasi katering, dan bidang-bidang lain dalam profesi perkhidmatan makanan.

Kursus seperti Perkhidmatan Bilik Makan Profesional, Pengenalan Makanan dan Minuman, Pengenalan Hospitaliti dan Wain memberikan pelajar pengetahuan yang luas tentang bidang ini, sementara kelas tangan seperti Operasi Restoran dan Asas-asas Kuliner membolehkan pelajar mempelajari secara langsung bagaimana kedua-dua bahagian depan dan belakang rumahnya beroperasi. Selepas program ijazah bersekutu, pelajar boleh mendapatkan pekerjaan dalam kedudukan pengurusan peringkat kemasukan di restoran, hotel, syarikat katering, dan operasi perkhidmatan makanan komersial atau institusi lain.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
60 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lorain County Community College

Mengikut Persatuan Perjalanan AS, perjalanan adalah industri ketujuh terbesar dari segi pekerjaan. Pertumbuhan pekerjaan diramalkan akan berterusan dengan satu dalam seti ... [+]

Associate of Business Applied in Management Hospitaliti dan Pelancongan - Seni Kuliner

Mengikut Persatuan Perjalanan AS, perjalanan adalah industri ketujuh terbesar dari segi pekerjaan. Pertumbuhan pekerjaan diramalkan akan berterusan dengan satu dalam setiap sembilan pekerjaan baru dicipta yang ditemui dalam industri ini. Untuk memenuhi keperluan para profesional yang terlatih untuk bekerja di bidang yang menarik dan pantas ini, LCCC menawarkan ijazah perniagaan terpakai dua tahun dalam pengurusan perhotelan dan pelancongan. Kepekatan dalam perhotelan, perjalanan atau seni kulinari memberi peluang kepada pelajar memilih program pengajian di kawasan minat mereka. Urusan dinamik ditambah dengan praktikum atau pembelajaran berasaskan kerja akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki pelbagai sektor dalam industri ini. Pelajar mesti menyemak dengan setiap institusi untuk pemindahan program ini. Lorain County Community College mempunyai perjanjian artikulasi dengan kolej dan universiti termasuk program yang ditawarkan oleh Lorain County Community College Universiti Lorain County Community College .... [-]

Amerika Syarikat Elyria
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wallace State Community College

Chef, juru masak, dan pekerja persediaan makanan menyediakan, musim, dan memasak pelbagai jenis makanan di pelbagai restoran dan pertubuhan perkhidmatan makanan lain. ... [+]

Sijil AWARD OFFERED (4 semester)Mengenai Program

Chef, juru masak, dan pekerja persediaan makanan menyediakan, musim, dan memasak pelbagai jenis makanan di pelbagai restoran dan pertubuhan perkhidmatan makanan lain. Chef dan tukang masak membuat resipi dan menyediakan makanan, manakala pekerja persediaan makanan mengupas dan memotong sayur-sayuran, memotong daging, menyediakan ayam, dan melaksanakan tugas lain seperti menjaga kawasan kerja bersih dan mengawasi suhu oven dan dapur.

Chef boleh menyelaraskan kerja kakitangan dapur, mengarahkan penyediaan makanan, menentukan saiz hidangan, merancang menu, memesan bekalan makanan, dan mengawasi operasi dapur untuk memastikan kualiti seragam dan persembahan makanan.... [-]

Amerika Syarikat Hanceville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu