Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Acara 2019/2020

ijazah bersekutu biasanya direka siap dalam tempoh dua tahun pengajian. Bergantung kepada bidang pengajian, ijazah bersekutu sama ada dapat memenuhi keperluan pendidikan untuk kerjaya atau menyediakan anda untuk bergerak ke persekolahan tambahan untuk meletakkan diri anda untuk kerja masa depan.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan acara? kerja kursus ini mengajar anda kemahiran yang diperlukan untuk merancang aktiviti pelbagai saiz dan kerumitan. Mengasah dalam pengurusan hospitaliti dengan mengambil kursus pengurusan minuman, diikuti dengan kursus dalam perhubungan manusia. Atau mungkin perjalanan dan pengurusan pelancongan lebih gaya anda? aktiviti kursus utama termasuk merancang perjalanan ke destinasi pelancongan, perjalanan ke lokasi, dan mewujudkan persembahan menonjolkan perjalanan.

Ijazah bersekutu dalam pengurusan acara boleh membantu anda memungut beberapa kemahiran baru, serta lain-lain mengasah. Mempelajari kemahiran komunikasi utama yang diperlukan untuk memimpin gaya personaliti yang berbeza.Kereta api dari pemimpin dalam industri supaya anda boleh lebih bersedia untuk mentadbir perkhidmatan terbaik, asas kepada pengurusan acara. Akhir sekali, belajar bagaimana untuk denda tune perhatian anda kepada detail supaya anda tidak terlepas sebarang detail penting sesuatu peristiwa.

Kos dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan acara boleh berbeza-beza, bergantung kepada sekolah dan lokasi. Tempoh untuk pelajar sepenuh masa biasanya sehingga dua tahun.

Terdapat beberapa laluan kerjaya yang berbeza yang anda boleh meneroka selepas mendapat ijazah bersekutu dalam pengurusan acara. Kerjaya dalam persekitaran seperti kasino, perkhidmatan konvensyen, restoran, dan pengurusan pembinaan semua agak popular dengan graduan. Anda boleh meneruskan jawatan seperti pengarah operasi restoran, pengurus pembangunan masyarakat, penyelaras acara, pengarah acara peribadi, pembantu eksekutif, pengurus perkhidmatan makanan, jamuan pengurus operasi acara, dan banyak lagi.

Terdapat beberapa pilihan yang berbeza apabila membuat keputusan di mana untuk memulakan kursus pengurusan acara anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Acara

Northeast Wisconsin Technical College

Pengurusan acara adalah profesi pantas, mencabar dan bermanfaat. Pekerjaan adalah di seluruh sektor industri, seperti pembuatan, bukan keuntungan, hospitaliti, teknologi ... [+]

Pengurusan acara adalah profesi pantas, mencabar dan bermanfaat. Pekerjaan adalah di seluruh sektor industri, seperti pembuatan, bukan keuntungan, hospitaliti, teknologi maklumat, penjagaan kesihatan, runcit, atau kerajaan. Pelajar mempelajari kemahiran yang tidak ternilai dalam merancang mesyuarat dan peristiwa yang berjaya, pemasaran melalui media sosial, kontrak, rundingan, pengurusan projek, pembangunan perkongsian, pengumpulan dana dan banyak lagi! Sebagai lulusan program Pengurusan Acara, anda akan bersedia untuk pekerjaan sebagai perancang dan perancang perjalanan, pengurus acara, perancang perkahwinan, pengurus perkhidmatan mesyuarat, penyelaras pemasaran acara, pengurus acara perayaan, penyelaras penggalangan dana, persidangan, dan perancang pameran perdagangan, dan penyelaras katering.... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu