close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Acara 2020

ijazah bersekutu biasanya direka siap dalam tempoh dua tahun pengajian. Bergantung kepada bidang pengajian, ijazah bersekutu sama ada dapat memenuhi keperluan pendidikan untuk kerjaya atau menyediakan anda untuk bergerak ke persekolahan tambahan untuk meletakkan diri anda untuk kerja masa depan. Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan acara? kerja kursus ini mengajar and… Baca lebih lanjut

ijazah bersekutu biasanya direka siap dalam tempoh dua tahun pengajian. Bergantung kepada bidang pengajian, ijazah bersekutu sama ada dapat memenuhi keperluan pendidikan untuk kerjaya atau menyediakan anda untuk bergerak ke persekolahan tambahan untuk meletakkan diri anda untuk kerja masa depan.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan acara? kerja kursus ini mengajar anda kemahiran yang diperlukan untuk merancang aktiviti pelbagai saiz dan kerumitan. Mengasah dalam pengurusan hospitaliti dengan mengambil kursus pengurusan minuman, diikuti dengan kursus dalam perhubungan manusia. Atau mungkin perjalanan dan pengurusan pelancongan lebih gaya anda? aktiviti kursus utama termasuk merancang perjalanan ke destinasi pelancongan, perjalanan ke lokasi, dan mewujudkan persembahan menonjolkan perjalanan.

Ijazah bersekutu dalam pengurusan acara boleh membantu anda memungut beberapa kemahiran baru, serta lain-lain mengasah. Mempelajari kemahiran komunikasi utama yang diperlukan untuk memimpin gaya personaliti yang berbeza.Kereta api dari pemimpin dalam industri supaya anda boleh lebih bersedia untuk mentadbir perkhidmatan terbaik, asas kepada pengurusan acara. Akhir sekali, belajar bagaimana untuk denda tune perhatian anda kepada detail supaya anda tidak terlepas sebarang detail penting sesuatu peristiwa.

Kos dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan acara boleh berbeza-beza, bergantung kepada sekolah dan lokasi. Tempoh untuk pelajar sepenuh masa biasanya sehingga dua tahun.

Terdapat beberapa laluan kerjaya yang berbeza yang anda boleh meneroka selepas mendapat ijazah bersekutu dalam pengurusan acara. Kerjaya dalam persekitaran seperti kasino, perkhidmatan konvensyen, restoran, dan pengurusan pembinaan semua agak popular dengan graduan. Anda boleh meneruskan jawatan seperti pengarah operasi restoran, pengurus pembangunan masyarakat, penyelaras acara, pengarah acara peribadi, pembantu eksekutif, pengurus perkhidmatan makanan, jamuan pengurus operasi acara, dan banyak lagi.

Terdapat beberapa pilihan yang berbeza apabila membuat keputusan di mana untuk memulakan kursus pengurusan acara anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Northeast Wisconsin Technical College
Green Bay, Amerika Syarikat

Pengurusan acara adalah profesi pantas, mencabar dan bermanfaat. Pekerjaan adalah di seluruh sektor industri, seperti pembuatan, bukan keuntungan, hospitaliti, teknologi maklu ... +

Pengurusan acara adalah profesi pantas, mencabar dan bermanfaat. Pekerjaan adalah di seluruh sektor industri, seperti pembuatan, bukan keuntungan, hospitaliti, teknologi maklumat, penjagaan kesihatan, runcit, atau kerajaan. -
Ijazah Bersekutu
Sepenuh Masa
2 tahun
English
May 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini