Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Kualiti 2019/2020

Memperolehi ijazah bersekutu adalah pencapaian akademik siswazah yang biasanya boleh mengambil masa kira-kira dua tahun untuk disiapkan sekiranya pelajar mendaftar dalam kursus sepenuh masa. Bekerja ke arah ijazah ini amat menarik bagi calon pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan mereka tanpa mendedikasikan empat tahun atau lebih untuk memperoleh ijazah sarjana muda.

Apakah ijazah bersekutu dalam pengurusan kualiti? Dengan karier dalam pembuatan berubah secara dramatik dari masa ke masa, mendapatkan latihan khusus ini dapat membantu siswazah menonjol dari yang lain. Pendidikan ini dapat menyediakan asas untuk bekerja dan menguruskan dengan lebih cekap dan berkesan dalam persekitaran pembuatan. Pelajar yang memperolehi ijazah ini biasanya memperoleh pengetahuan lanjutan dalam teknik pemeriksaan kualiti, prinsip pembuatan dan pembuatan bersandar.

Mereka yang menamatkan pengajian dengan ijazah ini mungkin mendapati bahawa mereka memberi manfaat baik secara peribadi dan profesional daripada kemahiran berpasukan dan kemahiran kepimpinan yang dipertingkatkan. Mereka juga boleh meninggalkan persekolahan mereka dengan pemahaman yang lebih tinggi mengenai standard kualiti yang berbeza.

Negara di mana pelajar itu didaftarkan di kelas, universiti atau kolej yang dipilih dan tempoh masa yang diambil untuk menyelesaikan kursus semuanya mempunyai kesan besar ke atas kos untuk mendapatkan ijazah akademik ini.

Graduan dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan kualiti boleh memilih untuk mencari jawatan dalam pelbagai jawatan dengan fokus pada pembuatan atau kualiti. Hanya beberapa contoh pilihan kerjaya yang mungkin termasuk juruteknik penentukuran, juruaudit kualiti, penyelia kualiti, pengawal ulasan bahan, inspektor penerimaan dan pemeriksa kualiti pembuatan. Pengurusan kualiti adalah bidang yang bervariasi dengan banyak kemungkinan peluang pertumbuhan bagi individu yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang tepat.

Pelajar yang berpotensi akan mendapati mereka boleh mendapat ijazah bersekutu dalam pengurusan kualiti di pelbagai tempat; Walau bagaimanapun, sekolah dan kolej dalam talian sering boleh menawarkan pendidikan praktikal yang tinggi dengan penjadualan yang lebih fleksibel. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Kualiti

Goodwin College

Dengan ijazah bersekutu dalam Sistem Pengurusan Kualiti, anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan yang merangkumi pemahaman: prinsip-prinsip pembuatan ... [+]

Stand Out dari orang ramai dengan Ijazah dalam Sistem Pengurusan Kualiti

Kami tahu ia mungkin tidak cukup lagi hanya untuk dapat menjalankan mesin dan dilihat sebagai seorang pekerja yang berharga. Itulah sebabnya program berfokuskan kerjaya kami menyediakan pelajar untuk pekerjaan pembuatan hari ini.

Dengan ijazah bersekutu dalam Sistem Pengurusan Kualiti, Anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan yang merangkumi pemahaman: prinsip-prinsip pembuatan, teknik pemeriksaan kualiti, mentafsir pelan induk kejuruteraan, penyelesaian masalah, pengukuran dan ujian, penentukuran, pembuatan tanpa lemak, Kawalan Proses Statistik, kerja berpasukan, dan kawalan kualiti pembekal.... [-]

Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu