Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Rantaian Bekalan 2019/2020

Ijazah Bersekutu direka untuk menyediakan pendidikan dua tahun di kawasan yang khusus pengajian. Sesetengah profesion hanya memerlukan Ijazah Bersekutu, sementara yang lain memerlukan pelajar meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah yang lebih maju.

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

Washtenaw Community College

Ini adalah program dalam talian. Pelajar boleh melengkapkan program ini dari negara asal mereka. Pelajar akan belajar bagaimana untuk menjajarkan strategi rantaian bekala ... [+]

Program ini boleh didapati di kampus atau dalam talian

Penerangan

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dengan tugas yang diberikan kepada akauntan permulaan seperti mengesahkan penambahan, memeriksa audit, penyiaran, baucar, menganalisis akaun, dan menyediakan penyata kewangan. Banyak kursus yang dipindahkan ke kolej empat tahun.

Artikulasi

Kolej Komuniti Washtenaw di Ann Arbor, Michigan mempunyai lebih daripada 120 perjanjian artikulasi dengan kolej empat tahun di seluruh negeri. Pelajar yang merancang untuk memindahkan ke kolej empat tahun harus bertemu dengan seorang penasihat untuk memastikan keperluan Perjanjian Pemindahan Michigan dipenuhi.

Maklumat perhubungan ... [-]
Amerika Syarikat Ann Arbor
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Henry Ford College

The Associate in Business dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan merangkumi perancangan, penganjur, pengetua, dan pengendalian semua bahan, sumber dan maklumat yang terliba ... [+]

Penerangan

The Associate in Business dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan merangkumi perancangan, penganjur, pengetua, dan pengendalian semua bahan, sumber dan maklumat yang terlibat dalam penyumberan, pemprosesan, dan pengedaran produk yang menambah nilai kepada pengguna borong atau runcit.

Ia memberi tumpuan kepada penyelarasan dan kerjasama global dengan rakan kongsi, pembekal, perantara, dan penyedia logistik pihak ketiga untuk memenuhi atau melebihi keperluan pelanggan yang sentiasa berubah.

Hasil Pembelajaran Program

Apabila berjaya menyiapkan program ini, pelajar sepatutnya dapat:

Tentukan pengurusan rantaian bekalan (SCM) dan tunjukkan pengetahuan untuk berfikir secara kritikal dan dapat menilai dan merekabentuk strategi SCM yang diperlukan untuk menyokong keputusan strategik global firma.Menilai strategi pembelian dan prosedur, pemilihan pembekal, penyumberan luar, dan strategi rundingan, analisis harga dan kos.Menilai dimensi pengurusan pengurusan operasi yang merangkumi reka bentuk, pembekalan, pengeluaran, dan penghantaran barangan dan perkhidmatan kepada pelanggan.Meringkaskan lima mod pengangkutan yang membandingkan ciri operasi dan perkhidmatan mereka, struktur kos, dan cabaran semasa.Membangunkan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi pekerja barisan hadapan abad ke-21 dalam pengurusan rantaian bekalan dan logistik.Lulus dua pensijilan yang diiktiraf secara nasional yang dikeluarkan oleh Majlis Piawaian Kemahiran Kilang (MSSC) - pensijilan Bersekutu Logistik Bersekutu (CLA) dan Juruteknik Logistik Bersertifikat (CLT).Peluang kerjayaPengurus Khidmat PelangganPengurus Logistik AntarabangsaPengurus Kawalan InventoriJurutera LogistikPengurus LogistikPenjual Perkhidmatan LogistikPengurus Perisian LogistikPengurus BahanPengurus pengeluaranPengurus pembelianPenganalisis Rantaian BekalanPerunding Rantaian BekalanPengurus Rantaian BekalanPengurus Sokongan SistemPengurus PengangkutanPenyelaras Inventori Terurus VendorPengurus Operasi GudangPendedahan / Risiko Pekerjaan... [-]
Amerika Syarikat Detroit
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu