ACADEMICCOURSES

Sambilan Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran di Amerika Philadelphia Amerika Syarikat 2021

Ijazah Bersekutu adalah ijazah sarjana muda yang biasanya mengambil masa dua tahun untuk disiapkan. Pelajar-pelajar yang menamatkan program ini sama ada boleh mula kerja peringkat rendah atau meneruskan pelajaran mereka dan menerima ijazah empat tahun.

Pengurusan restoran adalah bidang pengajian yang boleh membawa kepada kedudukan pentadbiran. Menyewa, menemuramah, dan latihan adalah kemahiran yang boleh dipelajari dalam kajian sebelum kerjayanya. Pengurus restoran biasanya bertanggungjawab untuk perkhidmatan makanan dan pemeriksaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Philadelphia adalah bandar terbesar Pennsylvania negeri ini. Bersama-sama dengan kemudahan pendidikan tinggi bandar ini terkenal dengan seni dan budaya. Di pantai timur, Philadelphia adalah bandar kedua paling pelajar tertumpu.

Sambilan Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran di Amerika Philadelphia di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengurusan Restoran, Philadelphia Filter

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran

The Restaurant School at Walnut Hill College
Ijazah Bersekutu
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
60 minggu
English
Kampus

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran bertujuan untuk menyediakan asas yang mantap untuk karier pengurusan di pertubuhan makan yang baik, operasi katering, dan bidang-bid ...

Baca lebih lanjut

Associate of Specialized Technology (AST) dalam Seni Kulinari / Pengurusan Restoran

JNA Institute Of Culinary Arts
Ijazah Bersekutu
Sep 2021
English
Kampus

Program seni masakan dan pengurusan restoran kami yang dipercepat dirancang untuk mempersiapkan pelajar untuk pekerjaan pengurusan depan atau belakang rumah peringkat permulaa ...

Baca lebih lanjut