ACADEMICCOURSES

Sambilan Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan Makanan dan Minuman di Amerika Philadelphia Amerika Syarikat 2021

Ijazah bersekutu, yang boleh diperolehi dalam kira-kira dua tahun pengajian sepenuh masa, boleh membantu pelajar memenuhi syarat untuk program ijazah empat tahun atau kerjaya peringkat kemasukan. Pelajar boleh memilih daripada pelbagai disiplin yang berbeza untuk menyesuaikan tahap mereka untuk kerjaya atau profesion mereka dikehendaki.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Philadelphia adalah bandar terbesar Pennsylvania negeri ini. Bersama-sama dengan kemudahan pendidikan tinggi bandar ini terkenal dengan seni dan budaya. Di pantai timur, Philadelphia adalah bandar kedua paling pelajar tertumpu.

Sambilan Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan Makanan dan Minuman di Amerika Philadelphia di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Perniagaan Makanan dan Minuman, Philadelphia Filter

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran

The Restaurant School at Walnut Hill College
Ijazah Bersekutu
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
60 minggu
English
Kampus

Ijazah Bersekutu dalam Pengurusan Restoran bertujuan untuk menyediakan asas yang mantap untuk karier pengurusan di pertubuhan makan yang baik, operasi katering, dan bidang-bid ...

Baca lebih lanjut

Associate of Specialized Technology (AST) dalam Seni Kulinari / Pengurusan Restoran

JNA Institute Of Culinary Arts
Ijazah Bersekutu
Sep 2021
English
Kampus

Program seni masakan dan pengurusan restoran kami yang dipercepat dirancang untuk mempersiapkan pelajar untuk pekerjaan pengurusan depan atau belakang rumah peringkat permulaa ...

Baca lebih lanjut