Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Sains Pengurusan 2019/2020

Dengan kira-kira dua tahun kajian dan kerja keras, anda boleh memberi diri anda kaki sehingga dalam pasaran kerja dengan siapnya ijazah bersekutu. Terdapat banyak mata pelajaran yang berbeza untuk mengejar, dan banyak sekolah menawarkan program yang fleksibel dan peluang untuk mengambil kelas dalam talian.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam bidang kejuruteraan audio? Ijazah ini menawarkan pelajar peluang untuk bersedia untuk kerjaya menggunakan rakaman dan peralatan bunyi. Dengan kemahiran yang diperolehi, pelajar akan berkelayakan untuk bekerja di konsert, acara sukan, dan stesen radio dan televisyen. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk bekerja dan menyelesaikan masalah peralatan. Sebahagian daripada program ini memerlukan pelajar untuk belajar tentang komponen audio. Mereka akan belajar bagaimana untuk mengendalikan stesen pencampuran, mikrofon, konsol audio dan perakam multi-track.

Latihan amali dapat membantu pelajar mengukuhkan kemahiran mereka menggunakan peralatan pandang tradisional.Pelajar juga akan mempelajari bagaimana untuk menggunakan program perisian audio, yang penting kerana dalam dunia hari ini sebahagian besar daripada reka bentuk bunyi dicipta secara digital dengan penggunaan komputer.

Seperti kerja kolej yang paling, kos yang berpendapatan Bersekutu Kejuruteraan Audio boleh berbeza-beza dari kolej ke kolej. Menyelidik sekolah anda mungkin mahu untuk menghadiri talian boleh memberi anda jawapan yang anda cari. Ketika melakukan penyelidikan anda, ia juga akan menjadi idea yang baik untuk melihat adanya bantuan kewangan.

Terdapat beberapa laluan kerjaya yang berbeza ijazah bersekutu dalam bidang kejuruteraan audio membolehkan anda untuk mengambil. Ia akan menyediakan anda untuk pekerjaan sebagai seorang jurutera akustik, yang boleh memberi anda bekerja dengan jurutera pembinaan dan arkitek. Jurutera akustik membantu untuk mencapai kualiti bunyi di dalam ruang prestasi dan studio rakaman. Mereka juga bekerja untuk membuat bangunan pasti mematuhi piawaian bunyi dan peraturan tempatan.Anda boleh bekerja secara langsung dengan radio dan siaran sebagai radio atau jurutera disiarkan. Sebagai juruteknik jurutera bunyi, anda boleh bekerja pada kualiti bunyi di acara-acara sukan, studio rakaman dan tetapan streaming.

Terdapat banyak jalan yang berbeza anda boleh mengambil dengan Bersekutu Kejuruteraan Audio. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Pengurusan

Southern Technical College

Anda pemimpin yang semulajadi. Anda mempunyai bakat untuk mengarahkan orang lain dan mahu kerjaya yang boleh membawa anda ke tempat. Di Southern Technical College , progr ... [+]

Ijazah Sarjana Dalam Pengurusan

Anda pemimpin yang semulajadi. Anda mempunyai bakat untuk mengarahkan orang lain dan mahu kerjaya yang boleh membawa anda ke tempat. Di Southern Technical College , program ijazah Pengurusan Associate boleh membantu anda memulakan bidang pengurusan perniagaan.

Program ijazah pengurusan perniagaan ini direka untuk memperkenalkan anda kepada banyak aspek untuk memiliki, mengendalikan dan memasarkan perniagaan perniagaan. Anda boleh belajar tentang pengurusan sumber manusia, perakaunan dan pelbagai topik lain untuk mempersiapkan anda untuk menempuh posisi peringkat kemasukan dalam pengurusan, jualan dan promosi, pemasaran, sumber manusia, dan operasi runcit.... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers Port Charlotte Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
88 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu