Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Ijazah Bersekutu dalam Seni Halus 2019/2020

program ijazah bersekutu adalah bertujuan untuk mendidik pelajar mengenai sesuatu bidang kajian dalam persediaan untuk melanjutkan pelajaran atau kerja peringkat kemasukan. Kebanyakan program ijazah bersekutu boleh disiapkan dalam tempoh dua tahun atau kurang.

Terdapat beberapa laluan pelajar boleh mengambil apabila ia datang kepada seni. Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam seni halus? seni halus meliputi pelbagai bidang tumpuan, termasuk fotografi, muzik, reka bentuk grafik, dan teater, jadi topik kajian berbeza-beza bergantung kepada tumpuan pelajar. Sesetengah kursus yang berpotensi termasuk reka bentuk web, teori muzik, teater, dan animasi. keperluan pendidikan umum yang diperlukan untuk melengkapkan ijazah juga.

Ijazah bersekutu dalam seni halus menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang seni, meluaskan pengalaman mereka dari segi lapangan. ijazah ini sering juga membuat untuk satu peralihan yang mudah ke program ijazah sarjana muda, sesuatu yang ramai pelajar memilih untuk melakukan.

Kos ijazah bersekutu bergantung kepada sekolah, jadi pelajar akan mahu meneroka pilihan mereka dan membuat keputusan yang mana program yang tepat untuk mereka. Program dua tahun biasa boleh menawarkan bantuan kewangan kepada pelajar yang layak. Hubungi penasihat untuk memikirkan apa yang ia akan kos untuk anda untuk hadir.

Bergantung kepada bidang tertentu pelajar pengajiannya dalam program seni halus, pilihan kerjaya boleh termasuk menjadi seorang jurugambar, pereka web, ahli muzik, printmaker atau animator dan bekerja di tempat-tempat seperti surat khabar, laman web, agensi pengiklanan atau pengeluar muzik. pilihan pendidikan berterusan termasuk program ijazah sarjana muda dan sarjana yang memberi tumpuan kepada sesuatu bidang dalam seni halus.

ijazah bersekutu anda boleh menjadi cara yang bagus untuk memulakan kerjaya. Kerana seni halus meliputi seperti pelbagai topik, ia adalah penting untuk memahami selok-belok setiap program tertentu.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Seni Halus

Community Colleges of Spokane

Sekiranya anda seorang yang kreatif yang suka meluahkan perasaan anda secara artistik, satu gelaran dalam seni boleh membawa kepada kerjaya yang sempurna untuk anda. Dala ... [+]

Seni yang bagus

Mengenai Program

Sekiranya anda seorang yang kreatif yang suka meluahkan perasaan anda secara artistik, satu gelaran dalam seni boleh membawa kepada kerjaya yang sempurna untuk anda.

Dalam program ini, anda akan mengembangkan semangat dan penghargaan anda untuk seni, sambil menamatkan kursus asas yang diperlukan untuk dipindahkan ke universiti, universiti atau sekolah seni empat tahun. Anda akan mengembangkan kemahiran dan teknik seni anda melalui arahan fakulti dan kerja studio tangan dalam keramik, lukisan, lukisan, cetakan atau ukiran.

Sama ada anda ingin menjadi seorang artis profesional, guru seni, kurator seni atau pentadbir seni, memperoleh ijazah seni halus boleh membantu anda mengubah bakat artistik anda ke dalam kerjaya.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Manchester Community College

Bagi pelajar yang mencari kerjaya profesional, program sarjana bersekutu Visual Fine Arts menawarkan kursus pengajian berorientasikan pemindahan yang membawa kepada penda ... [+]

Visual Fine Arts, AAReka Bentuk Program

Bagi pelajar yang mencari kerjaya profesional, program sarjana bersekutu Visual Fine Arts menawarkan kursus pengajian berorientasikan pemindahan yang membawa kepada pendaftaran di sekolah seni atau institusi baccalaureate lain. Kerjaya dalam seni komersil, pendidikan seni dan seni halus terbuka kepada graduan dengan gelar sarjana muda.

Program Seni Halus Visual juga menghidangkan populasi pelajar yang semakin ramai yang mencari kesenangan diri dalam proses kreatif. Kepakaran teknikal dan teori estetik ditawarkan kepada mereka yang mengejar seni sebagai avocation.

Kurikulum

Pelajar boleh mendaftar dalam program ini penuh atau separuh masa. Tiada keperluan atau prasyarat untuk pelajar yang ingin mengambil kursus seni separuh masa atau sebagai pilihan untuk program lain.... [-]

Amerika Syarikat Manchester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Parkland College

Parkland College Art ... [+]

Parkland College Art

Mengapa belajar Seni?/>

Kerjaya dalam bidang Seni Halus dan Terapan termasuk peluang untuk bekerja sebagai usahawan atau untuk bekerja di industri untung dan bukan keuntungan.

Program kami menyediakan anda pekerjaan untuk mengatur, mengurus dan mempromosikan, menghasilkan, mengarah, mengajar atau menggunakan kemahiran kreatif dan teknikal. Lawati Biro Statistik Buruh untuk melihat purata gaji tahunan bagi industri seni visual.

Lulusan seni Parkland bekerja sebagai pendidik seni di sekolah tinggi dan universiti, kurator, jurugambar, pustakawan seni, pereka grafik, pereka industri, animator, pengurus pameran, dan sebagai pemilik perniagaan studio mereka sendiri.... [-]

Amerika Syarikat Champaign
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu