Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

3 Ijazah Bersekutu dalam Seni Komputer 2020

Ijazah bersekutu adalah yang paling biasa dua tahun ijazah yang memperkenalkan pelajar kepada kehidupan universiti. Kursus ini sering bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan landasan yang kukuh dalam beberapa disiplin akademik. Kursus diajar oleh profesor dan pengajar yang berjaya.

Apakah ijazah bersekutu dalam seni komputer? Tumpuan program ini adalah untuk meningkatkan asas pengetahuan pelajar mengenai teknologi komputer, falsafah dan sejarah, serta meliputi asas beberapa subjek lain. Pelajar sering belajar bagaimana untuk menjadi kreatif ketika bekerja dengan program perisian komputer yang meningkatkan medium artistik. Kursus boleh memberi tumpuan kepada topik seperti reka bentuk web, grafik komputer, animasi dan pembangunan permainan, dan biasanya diajar oleh profesor dengan ijazah lanjutan dan pengalaman hidup sebenar dalam bidang.

Para sarjana dalam program ini sering mendapat asas yang kuat di bidang seperti psikologi, sains, sains sosial dan matematik, dan boleh mengembangkan kemahiran pemikiran kritikal yang mungkin memberi manfaat sepanjang hidup mereka. Mereka juga boleh mempelajari kemahiran khusus dengan aplikasi perisian komputer yang boleh diterjemahkan dengan baik ke tempat kerja.

Perbelanjaan untuk program ini bergantung kepada pelbagai faktor, termasuk lokasi sekolah, kos buku dan ketersediaan bantuan kewangan. Untuk mengetahui lebih lanjut, calon pelajar perlu meneliti sekolah individu.

Graduan dengan ijazah bersekutu dalam seni komputer mungkin ingin memasuki pasaran kerja atau mereka mungkin melanjutkan pelajaran tambahan. Di tempat kerja, siswazah boleh berusaha untuk bekerja dalam pendidikan, industri swasta, atau kerajaan atau membuat keputusan untuk mengejar pekerjaan sendiri. Mereka mungkin permintaan sebagai penganalisis IT, pereka laman web, pereka CAD, pengeluar permainan video, pengaturcara perisian, juruteknik, usahawan dan artis.

Sebagai bidang yang berkembang, program ijazah ini ditawarkan di pelbagai sekolah di seluruh dunia, selalunya menggabungkan pengajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Seni Komputer

Campus FP

Adakah anda bersemangat tentang dunia permainan video? Kini, anda boleh bekerja dengan apa yang anda suka: animasi, Realiti Maya dan Realiti Diperkaya, pawagam, televisye ... [+]

Adakah anda bersemangat tentang dunia permainan video? Kini, anda boleh bekerja dengan apa yang anda suka: animasi, Realiti Maya dan Realiti Diperkaya, pawagam, televisyen ... Teknologi dengan banjir dan pembangunan yang penuh dengan masa depan yang menjanjikan yang memerlukan juruteknik yang berkelayakan untuk mencipta dunia maya yang tidak berkesudahan. Belajar menggunakan aplikasi terbaru untuk mencapai hasil yang luar biasa. Masa depan dilihat dalam 3D!

objektif

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan membangunkan kemahiran peribadi, profesional dan teknikal yang diperlukan dalam bidang permainan video , pawagam atau persekitaran digital dan multimedia .

Syarikat komunikasi, pengeluar multimedia dan filem mencari profesional kreatif untuk membantu mereka berinovasi, dapat menjana produk menarik menggunakan teknik terkini dan menguasai program 3D, animasi dan reka bentuk yang paling canggih.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Kami dibenamkan dalam ledakan teknologi di semua bidang dan setiap kali lebih ramai pemaju dikehendaki memenuhi keperluan pasaran buruh. Ketahui semua tentang aplikasi un ... [+]

Kami dibenamkan dalam ledakan teknologi di semua bidang dan setiap kali lebih ramai pemaju dikehendaki memenuhi keperluan pasaran buruh. Ketahui semua tentang aplikasi untuk pengurusan perniagaan, untuk proses pengoptimuman, untuk memenuhi keperluan masa lapang ... dan belajar, sebagai tambahan, untuk menjadikannya dapat diakses dari mana-mana dan peranti.

objektif

Dalam latihan profesional ini, anda akan belajar untuk membangun, melaksanakan, mendokumen dan menyelenggara aplikasi komputer untuk semua jenis peranti: mudah alih, tablet, web , dll. Anda akan merancang dan memprogramkan apl anda sendiri.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Sistem komputer (170h).Pangkalan data (170h).Pengaturcaraan (230h).Bahasa-bahasa jenama dan sistem pengurusan maklumat (120h).Persekitaran pembangunan (90h).Latihan dan Orientasi Buruh (90h).... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Brookdale Community College

Sama ada anda ingin belajar membuat rendering, pemodelan, storyboarding, mengedit, atau reka bentuk permainan elektronik, program ijazah kami akan memberi anda latihan da ... [+]

Terokai dunia baru yang pelik.

Sama ada anda ingin belajar membuat rendering, pemodelan, storyboarding, mengedit, atau reka bentuk permainan elektronik, program ijazah kami akan memberi anda latihan dan kemahiran kelas pertama, dan pengalaman berharga dalam dunia animasi digital.

Fakulti berbakat dan kemudahan gred profesional kami - termasuk studio kreatif dan perisian yang komprehensif industri - akan menyediakan anda untuk pekerjaan yang anda suka sebagai pereka animasi digital profesional atau elektronik.

Pelajar Animasi Digital Brookdale juga menerima tutor dalam talian dan orang secara percuma, boleh memohon geran dan biasiswa yang berdedikasi, menyertai kelab kampus eksklusif, dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat Middletown
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu