Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Bersekutu dalam Tarian 2019/2020

Ijazah Bersekutu adalah popular dengan pelajar-pelajar yang ingin mendapatkan ijazah dalam jumlah yang singkat. Kebanyakan program mengambil masa dua tahun untuk selesai, dan kemudian pelajar bersedia untuk bekerja di jawatan-jawatan peringkat kemasukan dalam pelbagai profesion.

Pendekatan ini menekankan gabungan minda & badan membangun dalam konteks budaya disiplin. Matlamat Tarian Pendidikan adalah untuk menggerakkan kemajuan dalam kebolehan berfikir secara kreatif dan kritikal anda, dengan itu meningkatkan pengetahuan dan kepakaran anda dalam tarian dan tarian pendidikan.

Ijazah Bersekutu dalam Tarian

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Tarian

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

The Associate Degree mempunyai tumpuan yang kuat dan komitmen untuk kecemerlangan dalam amalan tarian. Matlamatnya adalah untuk membangunkan artis-artis tarian yang sanga ... [+]

Gelaran Tarian yang Dipandu Prestasi Hanya Sydney

The Associate Degree mempunyai tumpuan yang kuat dan komitmen untuk kecemerlangan dalam amalan tarian. Matlamatnya adalah untuk membangunkan artis-artis tarian yang sangat mahir, berdisiplin, berpengetahuan, dan serba boleh, dalam suasana yang menyokong dan menggalakkan mereka, ketika mereka berusaha mencapai kecemerlangan teknikal, kreatif, dan ilmiah.

Mengapa AMPA - Tarian

Komuniti AMPA

Tidak ada yang serupa dengan komuniti di AMPA. Falsafah kami berpusat pada menyediakan pelajar dengan lebih banyak akses kepada staf pengajar, kemudahan, peluang berkaitan industri dan kerja sama

Gelaran Tarian Berorientasikan Prestasi... [-]

Australia Surry Hills
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu