Filter
Ijazah Bersekutu
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

3 Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Tenaga 2020

Ijazah bersekutu mengambil masa lebih kurang dua tahun untuk disiapkan, dan adalah lebih kurang bersamaan dengan mahasiswa dan tahun kedua di kolej atau universiti. Pelajar boleh mendaftarkan diri dalam program-program tertentu berdasarkan kepentingan atau matlamat mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Bersekutu dalam Kosmetologi? Fokus program pusat kajian mengenai pelbagai perkhidmatan kecantikan, termasuk pendandan rambut, manicuring, penjagaan kulit, dan permohonan solek. Pelajar kosmetologi boleh belajar teknik-teknik berkesan dan selamat di mana-mana atau semua bidang pengkhususan. Keperluan kursus berbeza-beza di antara program-program yang berbeza, walaupun program yang terbaik dalam bidang ini bertujuan untuk mendedahkan pelajar kepada teknik-teknik penggayaan yang berbeza di samping menyediakan pengetahuan praktikal sebanyak dan memberi pengalaman yang mungkin.

Ijazah ini adalah pilihan yang berfaedah untuk pelajar mencari kerjaya dalam kosmetik, sebahagian besarnya kerana ia memberikan pengalaman berkualiti itu dan banyak boleh meningkatkan peluang pelajar 's daripada mendapat diupah.Di mata kebanyakan majikan, graduan program ini adalah calon yang lebih kukuh untuk kerjaya sebagai cosmetologists daripada pemohon yang tidak mempunyai pendidikan formal dalam bidang ini.

Pendaftaran dan bayaran untuk pendaftaran program kosmetologi akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah. Pejabat kemasukan setiap sekolah akan dapat menjawab apa-apa soalan mengenai yang 's kos program.

Memandangkan hakikat bahawa program kosmetologi banyak menawarkan seperti pelbagai kelas, ijazah bersekutu dalam bidang ini boleh diterjemahkan ke dalam banyak kerjaya yang memuaskan yang berbeza. Sepanjang persekolahan, pelajar boleh mendapat banyak pengetahuan dan pengalaman bekerja dengan rambut, kuku, dan kulit. Ini menjadikan mereka yang lengkap untuk mendapatkan pekerjaan sebagai stylists rambut, Kuku, dan artis solek. Jawatan-jawatan kebanyakannya terdapat di salon, spa, dan studio.

Jika kecantikan adalah keghairahan anda, Ijazah Bersekutu dalam Kosmetologi mungkin jalan yang sempurna kajian untuk membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda. Banyak program boleh didapati dalam talian, dan anda boleh menyempitkan pilihan anda ke satu program yang akan memenuhi jadual dan minat anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pengajian Tenaga

Northeast Wisconsin Technical College

Perbelanjaan tenaga membentuk sebahagian daripada setiap bahagian perniagaan. Majikan mencari mereka yang mahir dalam memantau penggunaan tenaga dengan keupayaan untuk me ... [+]

Perbelanjaan tenaga membentuk sebahagian daripada setiap bahagian perniagaan. Majikan mencari mereka yang mahir dalam memantau penggunaan tenaga dengan keupayaan untuk mengesan dan menilai peluang kecekapan tenaga. Graduan program ijazah Teknologi Pengurusan Tenaga adalah dilengkapi untuk memimpin inisiatif pengurusan tenaga perniagaan. Pengurus Tenaga bekerja dalam pelbagai sektor perniagaan: syarikat utiliti; syarikat peralatan tenaga; Agensi-agensi kerajaan; dan pemanasan, ventilasi, penghawa dingin dan kontraktor penyejukan. Graduan juga boleh mencari kerjaya sebagai juruaudit tenaga, perunding pengurusan tenaga, atau penyelaras program tenaga.

Potensi Pekerjaan

Lulusan program ini akan berpotensi untuk bekerja untuk majikan yang pelbagai seperti firma kejuruteraan, utiliti awam dan swasta, syarikat peralatan tenaga, kontraktor HVACR dan jabatan tenaga dalam bidang berikut:... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seward County Community College

Pelajar dalam teknologi mampatan gas asli (NGCT) di SCCC mempelajari ukuran ketepatan, kemahiran tempat kerja, teori enjin, elektrik asas dan litar, fabrikasi logam, kimp ... [+]

Program teknologi pemampatan gas asli yang ditawarkan oleh Seward County Community College menyediakan pelajar untuk masuk ke industri gas alam sebagai juruteknik penyelenggaraan kemasukan. Melalui kerjasama dengan peneraju industri gas asli serantau, SCCC dapat menyediakan pelajar dengan latihan yang paling terkini yang diperlukan oleh industri dinamik ini. Industri gas asli telah lama menjadi majikan utama di kawasan Liberal, Kansas dan rantau yang lebih besar secara keseluruhannya.

Pelajar dalam program teknologi mampatan gas asli mempelajari ukuran ketepatan, kemahiran tempat kerja, teori enjin, elektrik asas dan litar, fabrikasi logam, kimpalan asas, pembaikan kompresor dan enjin, teori pemampat, pemasangan dan penjajaran kompresor, dan penyelenggaraan pencegahan enjin dan pemampat. Pelajar-pelajar kita mengambil bahagian dalam latihan di akhir program pengajian mereka untuk menyediakan mereka untuk tenaga kerja dan memberi mereka pengalaman bekerja dengan syarikat dalam industri.... [-]

Amerika Syarikat Liberal
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seward County Community College

Pelajar dalam program teknologi diesel SCCC mempelajari kemahiran mekanikal untuk menyelenggara dan membaiki peralatan bertenaga diesel. Mempunyai enjin model moden dan l ... [+]

Program teknologi diesel di Seward County Community College menampilkan enjin model akhir yang moden, seperti C-15 Caterpillar dan Detroit 60 Series, untuk melatih para pelajar. Pelajar dikehendaki mempunyai satu set alat asas apabila memasuki program, pembekal alat dan alat ukur akan disediakan untuk membantu pelajar dalam proses pemilihan mereka.

Pelajar teknologi diesel di SCCC belajar:

Kemahiran kepimpinan untuk latihan pengurusan.Kemahiran organisasi untuk menyimpan rekod dan analisis kegagalan.Kemahiran mekanikal untuk perkhidmatan dan pembaikan peralatan berkuasa diesel.Kemahiran komputer untuk mendiagnosis enjin, transmisi, dan sistem elektrik kenderaan terkawal.Kurikulum... [-]
Amerika Syarikat Liberal
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu