Ijazah dalam bidang pengurusan kulinari & hospitaliti

Lane Community College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah dalam bidang pengurusan kulinari & hospitaliti

Lane Community College

Lane

Kami amat berbangga dan berbesar hati menjadi Culinary Arts & Pengurusan Hospitaliti Program bersama bertauliah - 1st di Oregon dan Pasifik Barat Laut!

Program Seni Kulinari kami diiktiraf sebagai mempunyai Status Teladan!

Misi kami adalah untuk mendidik, melatih dan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam program yang mereka pilih. Kami komited untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan pendidikan yang berkualiti yang akan menyediakan mereka untuk mendapatkan pekerjaan dan menyesuaikan diri dengan pelbagai cabaran dalam industri yang sentiasa berubah.

Laman web kami termasuk kurikulum dan kemasukan maklumat bagi setiap komponen program, berita acara akan datang seperti Makan malam kami Classical Cuisine, latar belakang fakulti dan nombor telefon, serta alumni pautan untuk bekas pelajar dan profesional industri untuk terus berhubung.

Lane

Seni Kulinari dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan

Kemasukan ke program Seni Kulinari dan Perkhidmatan Makanan Pengurusan 2-Tahun AAS Degree adalah dengan permohonan sahaja.

pengurusan hospitaliti

Kemasukan ke program Pengurusan Hospitaliti AAS Ijazah 2-Tahun adalah dengan Terbuka Pendaftaran, dan menerima permohonan sepanjang tahun.

Laluan Kerjaya Program Sijil

Kami dengan bangganya menawarkan DUA Laluan Kerjaya Program Sijil Baking dan Pastry, dan Mesyuarat, Konvensyen, Pengurus Acara Khas!

Program-program ini kebanyakannya dirancang untuk pelajar yang mahu mendapatkan memegang kaki di industri perkhidmatan makanan dengan set kemahiran peringkat kemasukan. Semua kelas akan memohon terus sekiranya anda ingin mempertimbangkan mendapatkan 2 tahun ijazah AAS dalam Seni Kulinari atau Pengurusan Hospitaliti.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jun 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,095 USD
Jumlah Kos minimum bagi setiap tempoh
Locations
Amerika Syarikat - Eugene, Oregon
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jun 2019
Amerika Syarikat - Eugene, Oregon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat