Read the Official Description

Membangunkan kemahiran praktikal dan teknikal untuk merekabentuk dan menggubal pelbagai aplikasi kejuruteraan dan lukisan untuk sistem pengangkutan, talian paip, empangan, jambatan, bangunan tinggi dan loji, kemudahan penambangan dan perindustrian dan pengurusan sisa. Majikan secara aktif mencari pelajar kami kerana latihan yang berkaitan dengan industri kami dan praktikal yang diakreditasi oleh Engineers Australia, badan puncak profesional kejuruteraan di Australia. Pathways kami ke universiti menyediakan graduan dengan kredit ke arah sarjana muda kejuruteraan apabila mereka mendaftar dengan universiti rakan kongsi kami.

Syarat kemasukan

  • Kemahiran Bahasa Inggeris: IELTS 6.0 (tiada band individu kurang daripada 5.5, kecuali kumpulan penulisan yang tidak kurang dari 6.0) atau ISLPR 2 untuk semua kemahiran atau yang lain - Untuk senarai semua ujian Bahasa Inggeris yang diterima oleh TAFE Queensland International
  • Keperluan Akademik: Penyiapan Tahun 12 (atau setaraf) dengan Pencapaian Suara dalam bahasa Inggeris; atau Penyiapan yang memuaskan CN649 / CNJ30 Pengajian Persediaan - Komunikasi Teknis TGN151 atau Sertifikat Diiktiraf III atau IV. Lepasan bukan sekolah mestilah mempunyai pengalaman kerja atau kelayakan yang berkaitan yang menunjukkan kemungkinan kejayaan selesai. Untuk maklumat lanjut tentang tahap pencapaian pendidikan antarabangsa bersamaan dengan Tahun 10 dan 12.

Pelajar mestilah sekurang-kurangnya berumur 18 tahun. Pemohon visa pelajar di bawah umur 18 tahun akan diterima di mana mereka menunjukkan bahawa mereka akan disertai oleh ibu bapa, kustodian sah atau saudara yang sesuai yang berumur 21 tahun ke atas. Pengaturan ini memerlukan kelulusan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan. Untuk maklumat lanjut, lawati Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan - Keperluan Kebajikan Bagi Pemohon Visa Pelajar Di bawah 18 tahun.

Program taught in:
English

See 8 more programs offered by TAFE Queensland International »

Last updated June 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
32,000 USD
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date