Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan-Pengurusan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Maju Kerjaya Anda di Dunia Perniagaan

Berminat dalam perniagaan, tetapi tidak pasti kawasan mana yang hendak diusahakan? Kemudian program ijazah Pengurusan Pentadbiran Perniagaan¹ mungkin tepat untuk anda dengan meletakkan asas amalan perniagaan dan kemahiran profesional.

Dengan mengambil kursus dalam bidang ekonomi, perakaunan, undang-undang jualan dan kontrak, pengurusan sumber manusia, pengurusan organisasi dan kepimpinan, pemasaran dan prinsip-prinsip pengurusan, anda akan mendapat gambaran asas mengenai asas perniagaan. Program ijazah pengurusan pentadbiran perniagaan perniagaan akan memberikan anda peluang untuk menguji perairan bidang perniagaan sebelum memilih pendidikan seterusnya atau jalur kerjaya anda. Anda juga akan memperolehi rasa yang mana industri memegang paling banyak janji, dan bidang pengkhususan (seperti kewangan, pembangunan produk atau pemasaran) mungkin paling menarik minat anda.

Selepas melengkapkan program ini, anda boleh memilih untuk mengikuti program ijazah sarjana muda atau menyertai tenaga kerja dalam jawatan yang memerlukan kemahiran perniagaan asas.

Pengalaman Pembelajaran Anda

 • Belajar fungsi teras perniagaan, memberikan perspektif holistik kepada teori pengurusan.
 • Ketahui cara menerapkan amalan terbaik teori perniagaan kepada situasi dunia sebenar melalui tugasan individu dan pasukan di kelas-kelas di kampus kami yang kecil dan interaktif.
 • Membangunkan komunikasi, berfikir kritis, dan daya saing kuantitatif dan memperkuat pemahaman anda tentang bagaimana faktor ekonomi membentuk dunia kita.
 • Ketahui bagaimana pengurus membuat keputusan dan menyelesaikan masalah dalam pelbagai persekitaran perniagaan.
 • Belajar menulis rancangan dan laporan perniagaan untuk menyokong pengambilan keputusan dan pengurusan perniagaan.
 • Belajar untuk bekerja dalam pasukan dan menunjukkan profesionalisme dan etika.
 • Belajar untuk berkomunikasi tentang, dan bekerjasama, projek perniagaan.

American National University mempromosikan format pembelajaran yang progresif, sehingga anda mendapat ijazah sekutu anda dengan segera boleh menggunakan latihan anda untuk memajukan kerjaya anda kerana anda meneruskan pendidikan anda di bidang permintaan tinggi di peringkat ijazah sarjana muda - bidang seperti Pentadbiran Perniagaan-Perakaunan atau Pengurusan atau Pengurusan Penjagaan Kesihatan.

Kenapa American National University ?

 • Kemudahan dan fleksibiliti - Dengan kelas siang dan malam¹ anda mempunyai kelonggaran untuk bekerja seperti yang anda memperoleh ijazah anda.
 • Perhatian peribadi - Anda bukan sekadar wajah dalam orang ramai, saiz kelas kecil kami memberi perhatian peribadi dari para pengajar.
 • Profesional kerjaya sebagai pengajar - Dengan kurikulum semasa dan relevan, anda akan belajar dari para pengajar dengan pengalaman bidang dunia nyata yang akan membimbing dan mentor anda.
 • Perkhidmatan Kerjaya - Pasukan karier kami mula membantu anda sebelum anda menamatkan pengajian dengan resume, surat lamaran, teknik wawancara dan bagaimana mencari peluang kerjaya yang hebat.
 • Faedah Alumni - Sokongan kami tidak berakhir pada tamat pengajian, sebagai alumnus anda akan mendapat akses kepada perkhidmatan kerjaya dan kursus refresher² yang tersedia sepanjang karier anda.

¹Selama tersedia secara meluas, tidak semua kursus boleh didapati di semua masa kelas atau ditawarkan setiap istilah. Semak dengan wakil Perkhidmatan Pelajar Universiti.

² Latihan yang lebih jelas adalah tuisyen percuma untuk pelajar yang berkelayakan. Kos tambahan seperti yuran makmal, buku dan bekalan adalah tanggungjawab pelajar. Penggajian semula adalah terhad kepada program yang pelajar tamat dan tertakluk kepada ruang yang ada.

Kos

NOTA: Program ini ditawarkan 100% Online melalui ANU eUniversity di banyak Negara. Silakan berbual dengan Kemasukan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ketersediaan program di Negeri Anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Baca lebih lanjut

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Baca Ringkas
Salem , USA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Lagi Kurang