Ijazah Sarjana Yayasan Eropah dwibahasa dalam Seni & Reka Bentuk: Belajar & Perjalanan

Umum

Penerangan Program

Ijazah Bimbingan Dwibahasa dalam Seni & Reka Bentuk: Belajar & Perjalanan

131667_bilingual.jpg

Pergi ke luar negara! Dapatkan pengalaman unik dalam mempelajari seni! Belajar, Perjalanan, dan Rangkaian!

Anda akan meneroka pelbagai kursus artistik dan menyelam ke dalam fesyen, seni halus, reka bentuk grafik dan ilustrasi. Dibangunkan oleh Sekolah Seni CANVAS , Ijazah Yayasan Eropah dalam Seni & Reka bentuk bertujuan untuk membolehkan pelajar membuat dengan bersenang-senang, melancong dan belajar bahasa baru!

Satu program yang diajar dalam bahasa Inggeris yang menggabungkan kajian Reka bentuk dengan mempelajari bahasa baru dan mengembara ke seluruh Eropah.

Anda akan meneroka pelbagai kursus artistik dan menyelam ke dalam fesyen, seni halus, reka bentuk grafik dan ilustrasi. Semasa membangunkan kemahiran artistik anda, anda akan belajar bahasa baru dan melawat bandar-bandar Eropah, sambil mempunyai masa hidup anda!

Adakah anda mempunyai minat dalam Seni dan ingin mendapatkan pengalaman yang luar biasa ketika mendapatkan banyak kecekapan baru untuk menambah CV anda? Kemudian ini peluang anda!

Pilih program yang memenuhi keperluan anda:

• 10 bulan - ijazah Yayasan Eropah Bilingual dalam Seni & Reka Bentuk.

Pengalaman 10-bulan ini adalah pilihan kami sangat mengesyorkan! Anda akan dapat menjalani pengalaman CANVAS sepenuhnya. Rendaman sebenar dalam dunia artistik sekolah yang digabungkan dengan pembelajaran Perancis secara intensif sambil menemui bandar-bandar paling popular di seluruh Eropah. Selepas berjaya menamatkan program selama 10 bulan, anda akan dianugerahkan Ijazah Yayasan Eropah Bilingual dalam Seni dan Rekaan Ijazah.

Diakreditasi oleh CANVAS School of Arts dan FEDE (Persekutuan Pendidikan di Eropah), program ini telah dirancang untuk pelajar-pelajar kreatif antarabangsa dengan pendekatan "Mewujudkan Sebagai Pikiran".

• 3 bulan - Program Seni dan Bahasa Intensif

Sekolah Seni CANVAS memberi anda peluang mengikuti program kami dalam tempoh yang lebih singkat. Program 3 bulan akan memberi anda peluang untuk mempelajari pelbagai kemahiran asas artistik yang banyak sambil belajar Perancis dan melawat bandar-bandar di seluruh Eropah.

Jika anda memilih versi ini, terdapat beberapa tarikh pendaftaran yang tersedia! Anda boleh memulakan program sama ada dalam Autumn, Winter atau Spring.

• 2 bulan - Program Summer Break Program

Datang dan temui Switzerland semasa rehat musim panas! Menghadiri kursus Seni Visual, belajar bahasa Perancis dan pengalaman gaya hidup Switzerland semasa melawat bandar-bandar di sekitar Eropah.

Siapa Harus Melamar?

  • Mana-mana pelajar yang baru saja selesai sekolah menengah.
  • Mana-mana pelajar dengan ijazah (dalam mana-mana bidang) yang merancang untuk meneruskan pengajian mereka dan ingin bekerja dalam industri Seni Visual atau Fesyen.
  • Sesiapa yang berminat dengan pengalaman seni antarabangsa semasa mempelajari bahasa baru atau sebaliknya.

Fesyen - Seni - Reka Bentuk Grafik - Ilustrasi

Dibangunkan oleh CANVAS School of Arts, Ijazah Yayasan Eropah dalam Seni & Reka bentuk membolehkan pelajar membuat dengan bersenang-senang, melancong dan belajar bahasa baru! Dengan mendaftarkan, anda akan mempelajari asas-asas banyak bidang artistik dengan peluang untuk mengkhusus dalam salah satu daripada empat bidang:

  • Fesyen dan Tekstil
  • Seni halus
  • Reka bentuk grafik
  • Ilustrasi

Guru berpengalaman kami khusus dalam menyediakan pelajar dengan semua alat yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya akademik masa depan anda atau integrasi profesional. Mereka menyesuaikan dan menyesuaikan kaedah pengajaran mereka kepada setiap pelajar sambil mempertimbangkan jangkaan pasaran buruh yang sangat berdaya saing.

Setelah berjaya menyelesaikan kursus, pelajar mempunyai pemahaman yang luas dan pengalaman fundamental Art & Design bersama dengan portfolio inovatif. Dan mereka boleh dengan mudah meneruskan pengajian Sarjana Muda di bidang pengkhususan mereka di CANVAS atau dengan Sekolah Seni lain.

Ijazah Derma Dwi dalam Seni & Rekabentuk

Ijazah Yayasan Seni & Rekaan adalah tahun pengenalan, yang membolehkan pelajar untuk transit dari kajian sebelumnya mereka latihan kepada kajian seni dan reka bentuk.

Anda akan mendapat manfaat daripada pengenalan dalam semua jenis kemahiran dan amalan seni seperti lukisan, lukisan, fesyen, tekstil, seni pemasangan, penciptaan cetakan, ilustrasi grafik, reka bentuk 3D, dan seni halus serta penciptaan portfolio anda untuk masa depan anda permohonan ke Sekolah Seni.

Program Ijazah Yayasan kami telah direka untuk membantu pelajar menghasilkan idea kreatif dan mengajar mereka berfikir di luar kotak untuk menghasilkan penyelesaian masalah yang inovatif, dan teknik pemikiran kritikal. Anda akan sentiasa diminta untuk membuat arahan baru dalam kerja anda dan membayangkan kemungkinan dan perspektif yang berlainan sambil mengambil risiko kreatif yang mungkin mendorong anda ke luar zon selesa anda.

Anda akan belajar melalui percubaan dan akan mengembangkan pemikiran lateral anda sendiri untuk mendekati seni dan reka bentuk dari beberapa sudut untuk membolehkan anda mula membangun gaya anda sendiri.

Selepas melengkapkan program, anda akan dapat:

  • Meneruskan kajian lanjut dalam bidang Seni Masyarakat, Pendidikan Seni atau Galeri dan Pentadbiran Seni
  • Menjadi pengamal Seni & Reka Bentuk Bebas
  • Melaksanakan ijazah Sarjana Muda (Sarjana Muda) dalam Seni & Reka Bentuk di CANVAS atau institusi lain, selepas memenuhi keperluan kemasukan

Bahasa

Anda akan dapat belajar bahasa Perancis dan meningkatkan bahasa Inggeris anda sepanjang kursus. Di CANVAS , kami adalah yang pertama dan paling utama sebuah pasukan artis bersemangat dengan kesan yang kuat terhadap komuniti seni di Switzerland dan di luar negara.

131664_french.jpg

Perjalanan

Sepanjang program ini, anda akan kerap melawat bandar-bandar Eropah. Perjalanan mewah ini akan memberi anda peluang untuk menemui sejarah dan budaya Seni & Reka bentuk Eropah.

Rangkaian

Dengan CANVAS , anda akan mengembangkan gaya anda sendiri dan akan berkembang sebagai orang. Anda akan menghadapi cabaran baru dan mendapat pengalaman baru di luar zon selesa anda serta mewujudkan hubungan baru untuk kehidupan. CANVAS akan memberi anda kesempatan untuk bertemu dengan orang dan artis dari seluruh dunia. Anda akan diilhamkan secara seni oleh persekitaran yang pelbagai budaya anda akan direndam, serta perjalanan anda ke bandar-bandar yang paling terkenal dan bersejarah di Eropah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

CANVAS Ecole Art-Mode is a Swiss Arts College specialized in Fashion and Graphic Design. Based in Lausanne, Switzerland, the school has over 25 years’ experience training students to enter the Visual ... Baca lebih lanjut

CANVAS Ecole Art-Mode is a Swiss Arts College specialized in Fashion and Graphic Design. Based in Lausanne, Switzerland, the school has over 25 years’ experience training students to enter the Visual Arts and Fashion industries. Baca Ringkas