Ijazah Siswazah dalam Strategi Digital

Umum

Penerangan Program

Memacu transformasi digital

Pimpin strategi organisasi anda ke masa depan dalam persekitaran perniagaan yang mengganggu dan sangat kompetitif. Ijazah Siswazah dalam Strategi Digital adalah program untuk profesional yang ingin mengurus dan melaksanakan projek transformasi digital untuk menyelesaikan keperluan syarikat mereka.

Format Sambilan
Jangka masa 1 tahun
Lokasi Monterrey
Pengambilan program Januari
Bahasa Sepanyol

Peluang yang memberi kesan

Transformasi digital bukan lagi idea untuk masa depan, tetapi elemen utama kejayaan dalam dunia perniagaan kita. Ikuti pengalaman intensif yang akan membawa anda menambah nilai dan menyelesaikan cabaran era baru ini.

Kelilingi diri anda dengan pakar

Kembangkan kemahiran teknikal baru anda dengan pakar dari Sekolah Kejuruteraan di Tecnológico de Monterrey, salah satu sekolah kejuruteraan teratas di Mexico, sementara anda menyempurnakan kecerdasan perniagaan anda dengan EGADE Business School , sekolah perniagaan # 1 di Amerika Latin.

Kurikulum yang menarik

Pelajari cara meningkatkan pengalaman pengguna, meningkatkan kecekapan operasi, menurunkan kos dan meningkatkan produktiviti organisasi anda melalui banyak alat dan saluran industri 4.0 yang direka untuk mengoptimumkan hasil.

Tambahkan kepakaran anda dalam bidang seperti kewangan, pemasaran, runcit atau operasi dengan kemampuan untuk memimpin projek dalam sains data dan analisis yang menyokong matlamat organisasi anda.

Dapatkan pengalaman dan prestij dunia sebenar

Uji kemahiran dan pengetahuan baru anda. Program ini didasarkan pada model pembelajaran berdasarkan pengalaman yang akan membolehkan anda menerapkan penyelesaian yang berbeza melalui enam makmal khusus dan projek yang komprehensif.

Bangunkan diri anda sebagai pakar dalam strategi digital. Sebagai sebahagian daripada pengalaman anda, anda boleh memilih untuk mengambil kesempatan untuk mendapatkan sijil oleh syarikat-syarikat kelas atas di dunia digital.

Skala pengalaman anda

Sebagai sebahagian daripada Ijazah Siswazah dalam Strategi Digital, anda berpeluang memperoleh ijazah kedua dalam Analisis Perniagaan. Dengan menyertai Master dalam Business Analytics, anda akan memperdalam pengetahuan anda mengenai analisis data yang diterapkan pada persekitaran perniagaan.

Ketahui lebih lanjut mengenai keperluan kemasukan

Kemasukan ke program ini sangat kompetitif. Jawatankuasa kemasukan meneliti setiap permohonan dengan teliti, melihat setiap aspek kuantitatif dan kualitatif dari latar belakang profesional dan akademik pemohon, dan akan menilai potensi kejayaan akademik dan pertumbuhan profesional. Kami mencari calon yang berjaya yang berpotensi mengembangkan kemahiran dan pemikiran untuk memimpin perniagaan dengan memasukkan inovasi dalam strategi digital mereka.

Keperluan kemasukan

Pengalaman profesional Tidak dikehendaki
Julat umur 22 - 53
Pendidikan Lulusan kolej
Markah ujian Minimum / Purata 550/600 PAEP (atau setara dengan Penilaian GMAT / GRE / Eksekutif)
Bahasa Ujian penguasaan Bahasa Inggeris (TOEFL, IBT atau setaraf)
Keperluan tambahan
  • Borang permohonan
  • Skor ujian kemasukan (PAEP atau setaraf)
  • Dua surat cadangan profesional
  • Dikemaskini CV
  • Dokumentasi rasmi
  • Sijil kecekapan bahasa Inggeris (TOEFL atau setaraf)
  • Penyataan tujuan
  • Temu bual dengan pengarah program atau ahli fakulti
Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Baca lebih lanjut

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Baca Ringkas
Bandar Mexico , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Lagi Kurang