Ijazah Tinggi dalam Latihan Fotografi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Tinggi dalam Latihan Fotografi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

Ia mengembangkan bahasa audiovisualnya sendiri untuk berjaya menangani sebarang projek fotografi dan video.

Adakah anda ingin belajar bagaimana menggunakan kamera dan mengetahui semua aspek yang diperlukan untuk membolehkan anda membangunkan projek audiovisual secara profesional? Dengan Ijazah Tinggi dalam Kitaran Latihan Fotografi, anda akan mendalami teknik pencahayaan dalaman dan luaran, anda akan belajar untuk menguruskan unsur-unsur yang membentuk perwakilan ruang dan anda akan mengetahui apa teknologi yang akan membolehkan anda untuk berjaya menangani projek fotografi, juga mengetahui teknik dan strategi utama untuk membangunkan video. Bermula dari asas teori pepejal, anda akan membangunkan bahasa audiovisual anda sendiri yang akan membolehkan anda menjalankan projek dalam bidang yang berbeza seperti pengiklanan, reka bentuk, fesyen, dunia penerbitan, jurnalisme atau seni foto.

photography

Bertujuan untuk golongan muda yang ingin menjadi profesional dalam bidang fotografi. Anda akan dilatih sebagai juruteknik konseptual yang berkelayakan dari segi teknikal yang mampu melaksanakan projek audiovisual dengan jayanya.

Mengapa belajar kursus ini?

Dengan tajuk ini, anda boleh mengakses Ijazah Lanjutan dalam Reka Bentuk Grafik, memenuhi keperluan normatif.

Anda akan dapat mengalami apa yang anda pelajari dalam bilik darjah dan bengkel yang dilengkapi dengan teknologi terkini, melalui latihan teori dan praktikal dan mengambil bahagian dalam projek sebenar dengan syarikat.

Kami bergantung kepada latihan teori dan praktikal dan pembangunan projek-projek sebenar dengan syarikat sebagai peluang untuk pembelajaran dan rangkaian.

Kami menumpukan pendidikan campuran melalui guru kami, keseimbangan antara juruteknik yang berkelayakan dan profesional profesional yang diiktiraf, ciri khusus metodologi yang diajar di IED Madrid.

Keluaran profesional: Kajian fotografi. Realisasi dan pemasangan dalam TV, iklan dan pawagam. Juruteknik audiovisual dalam sektor perindustrian, fesyen atau perkhidmatan. Sebagai seorang profesional bebas melakukan projek sendiri sebagai aktiviti artistik percuma.

This school offers programs in:
  • Spanish (Spain)


Tarikh Akhir Kemaskini September 30, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,900 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat