Ijazah Dalam Culinary Management Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Dalam Culinary Management Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

data titratan

  • Kelayakan: Pakar Title
  • Bertujuan untuk: Profesional yang mahu memulihkan meningkatkan kerjaya anda dengan latihan di peringkat tertinggi
  • Jangka masa: 4 bulan (18 Februari - 18 Jun)
  • Jumlah jam: 230h
  • Kredit: 18 ECTS
  • Harga: 1980 €
  • diajar jumaat
  • Boleh diperolehi dalam: Sepanyol
  • Ia diajar di: Castellón (Sepanyol)

persembahan

Alami perniagaan restoran

Kurikulum Tajuk ini mencadangkan jumlah rendaman dalam menguruskan perniagaan makanan. Sejak penubuhan, kos kawalan dan organisasi strategik untuk bunyi perancangan kewangan. semua faktor-faktor yang menentukan kejayaan syarikat baru dalam sektor ini akan dikaji semula.

Satu pasukan yang terbaik

Kita mempunyai pakar-pakar terbaik produk, teknikal, inovasi canggih dan trend di dapur. Anda boleh belajar bersama banyak chef rujukan antarabangsa adalah sebahagian daripada pasukan Culinary kami. profesional yang khusus yang menjadikan tenaga pengajar kami salah satu ciri yang membezakan kami.

Mengapa mengkaji tahap ini?

  • Anda tahu pasaran dan pengguna trend yang mengawal sektor gastronomi semasa.
  • Anda akan memperoleh alat untuk membuat perniagaan restoran yang berjaya.
  • Anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan perniagaan dengan menjejaki parameter yang diperlukan.
  • Anda akan mengendalikan alat kos pengurusan, kewangan dan cukai untuk mengekalkan kawalan berterusan perniagaan.
  • Anda akan menggunakan kriteria untuk mengekalkan konsep kualiti menyeluruh dalam perniagaan.
  • Anda tahu secara langsung model perniagaan yang paling berjaya dan akan mengikuti trend terkini di peringkat antarabangsa.
  • CEU Cardenal Herrera University dan Gasma bertaruh pada satu kaedah inovatif dan peranan aktif pelajar: sesi praktikal, kelas master, bengkel, lawatan ...
  • Anda akan belajar daripada pengalaman dan kepakaran pasukan Culinary kami dan pakar-pakar terkemuka dalam Pengurusan Gastronomi.
  • Anda akan bertaruh untuk rangkaian, dan tolak komuniti masakan anda sendiri melalui hubungan dengan chef dan profesional yang terlibat dalam pendidikan anda.
  • Anda akan belajar melalui pendidikan sangat praktikal. Anda akan belajar dengan mengamalkan, mengurus, memasak.

ditujukan kepada

keusahawanan

Objektif Tajuk ini Pakar bukan sahaja melatih tukang masak yang terbaik, tetapi juga kepada usahawan masa depan dalam industri makanan. Profesional yang berkembang maju di trend baru yang menggerakkan kejadian gastronomi antarabangsa, konsep baru dan nilai-nilai semasa yang menandakan sektor ini.

  • Pelajar Upper / Gred Tengah memasak dan catering (Catering)
  • profesional pemulihan yang ingin meningkatkan kerjaya anda dengan latihan di peringkat tertinggi.
  • Universiti graduan dalam Gastronomy dan Seni Kulinari
  • Siswazah dalam Pengurusan / Pengurusan Hotel dan Pelancongan dengan khusus menyebut dalam Gastronomy dan Catering

Program dan metodologi

metodologi

  • Cardenal Herrera University dan Gasma bertaruh pada pengalaman dan format motivasi di mana pelajar adalah protagonis utama latihan. Matlamatnya adalah untuk pelajar untuk membangunkan sebahagian besar profil profesional anda dan mengambil alih semua kemahiran yang diperlukan oleh sektor ini. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah melalui kaedah yang inovatif dan dinamik. Oleh itu, 80% daripada jam Tajuk ini Pakar dikhaskan untuk latihan praktikal.
  • Kelas diadakan dalam sesi intensif pada hari Jumaat antara jam 9.00 dan 18.30 dengan makanan di pusat itu sendiri, supaya pelajar membuat sebahagian besar pengalaman makan ini. Pelajar terbentuk dalam sesi berguna-penyertaan dan bekerjasama dengan chef rujukan antarabangsa.
  • Kita memberi tumpuan kepada pengalaman pembelajaran luar bilik darjah. Tujuannya agar pelajar mengetahui dan menghargai kerja-kerja pelakon yang berbeza gastronomi: petani, pengeluar, pengedar, makmal, ID i, dan lain-lain Semua di bawah pengawasan yang berterusan oleh tenaga pengajar dan penilaian berterusan pengetahuan.

kandungan

mata pelajaran tajuk menawarkan alat pengurusan pelajar kedua-dua latihan dan dan pengetahuan tentang model perniagaan semasa kejayaan dalam sektor ini.

  • Penciptaan Gastronomi Perniagaan: New model perniagaan kemahiran memasak adalah hasil daripada inovasi dalam sektor ini, perlu melakukan penyelidikan pra-pasaran dan pemahaman yang mendalam tentang trend semasa. Pakar dalam tajuk ini akan memberi anda alat yang diperlukan untuk mereka bentuk model perniagaan anda dan alat-alat untuk melaksanakannya.
  • Gastronomi Business Management: Menguruskan perniagaan restoran memerlukan kawalan ke atas parameter tertentu yang menentukan keadaan syarikat pada setiap masa. Anda akan belajar untuk menetapkan matlamat, mengurus sumber dan kos kawalan.
  • Gastronomi Pembangunan Perniagaan: Membuat keputusan tentang mengembangkan atau menyesuaikan alamat perniagaan permintaan pasaran baru adalah titik perubahan penting kepada kemampanan ia. Anda perlu mempunyai visi strategik alat perniagaan anda.

jurulatih

Title Pakar akan mempunyai tenaga pengajar yang terdiri daripada golongan profesional dan pakar-pakar yang mempunyai pengalaman dan pengajaran yang banyak kemahiran yang membentuk pasukan Culinary kami. Ia sentiasa Peralatan penanaman dan terdiri, antara lain, oleh:

  • chef terkenal di peringkat antarabangsa.
  • Pengeluar dan pakar-pakar dalam setiap bidang produk.
  • Penyelidik dan pakar dalam ID i.
  • Penyediaan makanan usahawan dan industri makanan.
  • pakar-pakar pengurusan masakan.

pendaftaran

Tajuk hendaklah dibayar seperti berikut:

  • Yuran Pendaftaran: (* reembonsable dalam kes bukan-kemasukan) 150 €
  • Sepanjang amaun: (* pengesahan kemasukan) 1830 €
  • Jumlah: 1980 €

Yuran pendaftaran termasuk:

  • Semua bahan-bahan pengajaran dan bahan-bahan mentah yang digunakan dalam program ini.
  • Pengalaman di luar bilik darjah untuk melengkapkan latihan.
  • seragam Gasma

Proses kemasukan

Bentuk: Untuk memulakan proses untuk disiapkan borang di bahagian bawah halaman ini dan membuat pembayaran yuran pendaftaran. Dalam hal memilih pemindahan bank pembayaran, sila hantar bukti pembayaran ke arah profesionales@gasma.es, untuk menubuhkan satu temu duga peribadi.

Wawancara: Dalam tempoh 24 jam dari tarikh penerimaan Borang Permohonan ini, pelajar akan menjalankan temu bual peribadi dengan pasukan guru dan pakar-pakar dari Gasma. Tujuannya adalah untuk memenuhi calon, menilai pengetahuan mereka dalam sektor dan kemahiran untuk program ini. temuduga telah dijalankan secara peribadi atau melalui Skype, jika tidak dapat hadir sendiri. Selepas temu bual itu, fakulti boleh membuat keputusan sama ada untuk membuat ujian pengetahuan peribadi untuk menilai calon.

Hasil: Sebaik sahaja temubual peribadi (dan ujian pengetahuan jika dianggap perlu), aplikasi dinilai dan Peserta program akan berkomunikasi hasil daripada proses kemasukan. Jika anda dimasukkan, satu pengesahan e-mel dan permintaan untuk pembayaran yuran tempahan, yang mungkin berlaku dalam tempoh 48 jam, sama ada dengan pembayaran elektronik (POS maya atau Paypal) atau pemindahan bank akan dihantar.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini February 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
1,980 EUR
jumlah harga
Locations
Sepanyol - Castellón de la Plana, Valencian Community
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates