Indian DGCA pelbagai enjin program juruterbang komersil

Aviation Study Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Indian DGCA pelbagai enjin program juruterbang komersil

Aviation Study Centre

Program Gambaran Keseluruhan

Kursus ini direka khas untuk menyediakan juruterbang untuk pekerjaan di rantau India. Kursus ini merangkumi Lesen Juruterbang Komersial (CPL) dan DGCA Syarikat Penerbangan / latihan sokongan Multi-enjin. The Commercial Pilot License (CPL) adalah lesen yang anda perlu bekerja sebagai seorang juruterbang. Latihan untuk lesen ini termasuk latihan asas (sama dengan latihan lesen rekreasi dan swasta), ditambah latihan yang lebih kompleks untuk memastikan bahawa anda mampu untuk selamat mengendalikan pelbagai situasi. CPL ini juga termasuk pengetahuan teori tambahan dan jam penerbangan maju. Kursus ini mengintegrasikan jam latihan pelbagai enjin untuk memenuhi keperluan yang ditetapkan oleh Direktorat Jenderal Penerbangan Awam India. PPL atau CPL pemegang semasa juga boleh memohon untuk kursus ini dan akan menerima pengiktirafan pembelajaran terdahulu untuk menaik taraf atau menukar kelayakan juruterbang semasa mereka. Kami menawarkan program Airline / Multi DGCA India yang diluluskan di Gold Coast (Australia).

Syarat Kemasukan

Akademik: Penyempurnaan Sekolah Menengah Senior bersamaan dengan Tahun 12 Australia. Pelajar yang ingin memulakan latihan di bawah tahun 12 adalah dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan oleh kes. Umur: 18 tahun . Pelajar muda dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan oleh kes. Bahasa Inggeris: 6.0 IELTS atau setaraf dengan kemasukan langsung. Pelajar dengan tahap Bahasa Inggeris yang lebih rendah boleh membungkus program ini dengan program laluan Bahasa Inggeris yang diluluskan. RPL: Pelajar yang mempunyai pengalaman sebelumnya atau pengalaman penerbangan mungkin layak mendapat kedudukan yang lebih tinggi melalui pengiktirafan untuk pembelajaran terdahulu. Sila dapatkan maklumat lanjut. Perubatan: Untuk mengelakkan kekecewaan, kami mencadangkan supaya pemohon menjalani ujian perubatan untuk juruterbang di negara asalnya atau dengan idealnya, dengan penguji perubatan Australia yang diluluskan oleh CASA. Sila hubungi kami untuk nasihat terperinci.

Cara Memohon

proses permohonan kami direka bentuk untuk pelajar antarabangsa dan biasanya cepat dan mudah. Permohonan boleh dibuat dalam talian dan pasukan kami bersedia untuk menjawab apa-apa soalan atau memberikan sokongan tambahan. Sila mendaftar minat anda menggunakan Borang Permintaan Maklumat.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini December 6, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
13 - 22 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
25,000 AUD
Bayaran Fleksibel pelan ansuran disediakan.
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat