Intensif program bahasa inggeris (IEP)

University of the South Pacific USP

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Intensif program bahasa inggeris (IEP)

University of the South Pacific USP

Program Intensif Bahasa Inggeris direka untuk memperkasakan pelajar untuk menggunakan bahasa Inggeris dari segi sosial, untuk belajar dan untuk bekerja. A sukatan pelajaran berasaskan kemahiran bekerja di mana mendengar, bertutur, membaca dan menulis sama-sama ditimbang. Terdapat dua puluh satu jam kelas tersebar di 10 (sepuluh) minggu untuk memastikan bahawa pelajar mendapat manfaat daripada jumlah jam yang diperuntukkan bagi setiap penggal.

Kurikulum

kurikulum IEP adalah tema berdasarkan dan kebanyakan bacaan, perbendaharaan kata dan kelas perbincangan tertumpu kepada topik minggu. Walau bagaimanapun, untuk ini anda akan mencari tumpuan tambahan pada setiap makro Kemahiran: Membaca, Menulis, mendengar dan bertutur, dan juga perkembangan yang jelas dalam tatabahasa melalui Permulaan / peringkat Elementary untuk Pertengahan / Upper Intermediate untuk Advanced. Pembelajaran berlaku di dalam dan di luar bilik darjah. Kelas adalah kecil dan pelajar diberi perhatian individu oleh tutor berpengalaman.

Kemasukan Keperluan

English_wood-cube-abc-kiub surat-48.898

Keperluan minimum ialah penyiapan High School atau Sekolah Menengah. Pelajar yang tidak menamatkan sekolah tinggi akan dinilai berdasarkan kes demi kes.

PERMOHONAN KEMASUKAN

Pelajar boleh memohon ONLINE, atau secara manual. Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan dengan salinan disahkan halaman biodata pasport, transkrip Sekolah / Universiti serta Sijil Kehadiran.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Fiji - Suva, Central Division
Tarikh mula : Feb. 2019, Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central Division
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat