PROGRAM ENGLISH INTENSIF (ESL)

20 jam seminggu di Gaithersburg, Maryland

Kami Intensive Program English (IEP) meliputi semua bidang kemahiran bahasa asas: bercakap, mendengar, membaca, tatabahasa, dan menulis. Di samping itu, kita termasuk perbualan, pembangunan perbendaharaan kata, simpulan bahasa Amerika, budaya Amerika, sebutan, dan TOEFL Preparation untuk tahap maju. kaedah kami adalah berdasarkan amalan. Kami menawarkan lima peringkat, dari pemula untuk maju.

Setiap tahap adalah 16 minggu atau 320 jam panjang: bersamaan satu semester kolej. Terdapat empat sesi 4 minggu untuk setiap peringkat. sesi baru bermula setiap empat minggu. kelas IEP bertemu dari 9:00-01:00, Isnin hingga Jumaat. Untuk program ini, Institut Bahasa Antarabangsa, MD diberi kuasa, di bawah undang-undang Persekutuan, untuk mendaftar pelajar dengan F-1 visa pelajar. The International Language Institute, bagaimanapun, tidak memerlukan pelajar yang ingin mendaftar dalam program ini untuk mempunyai visa pelajar.

YURAN TUISYEN

  • Yuran Permohonan: $ 50
  • Yuran Pengajian: 8 minggu = $ 1400 atau bayaran mingguan sebanyak $ 200
  • Tempah Pek: $ 75-143 (berbeza mengikut tahap)
  • Bulanan Bayaran Bahan: $ 5

TAHAP & JAM

  • Bilangan Tingkat: 5 (pemula untuk maju) & persediaan TOEFL
  • Waktu: Isnin-Jumaat 9:00-13:00 (4 jam setiap hari, 20 jam seminggu)

TARIKH SESI START

Kami mempunyai permulaan rasmi tarikh setiap 16 minggu, bagaimanapun pelajar boleh menyertai program ini mana-mana hari ini.

PENDAFTARAN

Semua pelajar baru boleh memohon sama ada dalam talian di laman Pendaftaran kami, melalui permohonan kertas kami atau datang sendiri ke sekolah. Umur minimum ialah 14.

Ujian penempatan

Semua pelajar baru dikehendaki mengambil ujian penempatan dan menyediakan sampel bertulis dengan literasi dokumen dan untuk menentukan tahap penguasaan individu.

KEPERLUAN SIAP IEP

siap yang berjaya memerlukan kadar kehadiran terkumpul sebanyak 85% dan gred kursus 75% atau lebih tinggi untuk semua kursus.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh International Language Institute (ILI) »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
8 - 52 
Sepenuh masa
Price
1,400 USD
$ 1400 tuisyen selama 8 minggu
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date