Intensif program Inggeris (ESL) - 25 jam seminggu

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Intensive English (ESL) Program Day - 25 jam seminggu

12 tahap bahasa Inggeris, serta penyediaan TOEFL

Isnin-Jumaat, 25 jam seminggu ILI menawarkan kelas hari Bahasa Inggeris intensif di dua lokasi: Dupont Circle di Washington, DC dan Gaithersburg di Maryland. Di Washington, DC kami menawarkan 12 tahap yang berbeza 4 minggu, dari pemula ke peringkat universiti, ditambah dengan 8 minggu TOEFL kursus persediaan. Setiap kelas termasuk arahan dalam bidang berikut: Mendengar, bertutur, tatabahasa, membaca dan menulis.

JADUAL

kelas bahasa Inggeris intensif di Washington, DC, termasuk kelas persediaan TOEFL, memenuhi 5 jam kelas setiap hari, Isnin hingga Jumaat, 9:00-02:10, termasuk rehat pagi 15 minit dan rehat makan tengah hari 45 minit.

mula Tarikh

kelas baru bermula secara rasmi setiap 4 minggu. Walau bagaimanapun, pelajar sebenarnya boleh memasuki program sebarang Isnin. Ujian penempatan membolehkan kita untuk meletakkan pelajar pada tahap yang sesuai.

baki rasmi 2016 tarikh permulaan adalah: November 21, 19 Disember. Kami tidak mempunyai tarikh akhir permohonan.

Rasmi 2017 tarikh permulaan adalah: 17 Januari (Selasa), February 13, March 13, April 10, 8 Mei, 5 Jun, 3 Julai, 31 Julai, 28 Ogos, September 25, 23 Oktober, November 20, 18 Disember. Kami tidak mempunyai tarikh akhir permohonan.

Pendaftaran

Untuk mendaftar dalam mana-mana bahasa Inggeris atau Test kami Penyediaan Program, pelajar perlu melengkapkan permohonan dan membayar yuran permohonan $ 50. Umur minimum ialah 14. Permohonan boleh dilengkapkan dalam talian dengan pergi ke kami Permohonan dalam talian halaman, atau kertas yang lengkap Borang Permohonan boleh dihantar melalui email atau faks. Bakal pelajar juga boleh datang ke sekolah kami dan memohon secara peribadi. Kami tidak mempunyai tarikh akhir permohonan bagaimanapun jika visa F-1 diperlukan permohonan hendaklah dikemukakan 6-8 minggu sebelum tarikh mula yang diminta. Perumahan adalah pilihan dan memerlukan yang berasingan permohonan perumahan.

I-20 / Borang F-1 Student Visa

Institut Bahasa Antarabangsa diberi kuasa, di bawah undang-undang Persekutuan, untuk mendaftar individu yang mempunyai visa F-1 pelajar. The International Language Institute, bagaimanapun, tidak memerlukan pelajar untuk mempunyai visa pelajar. I-20 borang untuk F-1 visa pelajar boleh dikeluarkan untuk pelajar dalam Program Hari Intensif Bahasa Inggeris kita, termasuk kursus TOEFL, GRE dan GMAT Preparation yang sekurang-kurangnya 16 tahun dan mendaftar untuk sekurang-kurangnya empat minggu. Untuk maklumat lanjut dalam mendapatkan F-1 Student Visa dan keperluan untuk mendapatkan borang I-20, sila pergi ke laman F-1 Maklumat Visa kami.

PENEMPATAN UJIAN

Semua pelajar baru dikehendaki mengambil ujian penempatan di institut berkenaan untuk menentukan tahap mereka. Ujian ini tidak diberikan dalam talian. Sebaik-baiknya, ia perlu diambil sebelum hari pertama kelas di institut itu.

Polisi pembayaran

Pelajar baru: Yuran Pengajian untuk kitaran pertama (4 minggu) dalam jumlah $ 780 (atau $ 850 untuk GRE atau GMAT) perlu dibayar sepenuhnya sebelum pelajar dibenarkan di dalam kelas. Jika pelajar yang mendaftar untuk kurang dari 4 minggu, semua tuisyen perlu dibayar sebelum pelajar dibenarkan di dalam kelas.

Kemajuan

Pada akhir setiap kitaran empat minggu, pelajar boleh lulus ke peringkat seterusnya jika dia / dia mempunyai purata nilai gred sebanyak 70% dan purata kehadiran 80%. Sekiranya purata gred pelajar adalah di bawah 70%, dia / dia perlu mengulangi peringkat. Jika kehadiran pelajar adalah di bawah 80%, dia / dia perlu mengulangi peringkat. gred pelajar ditentukan oleh purata lima bidang kemahiran: purata tatabahasa bab gred ujian, penilaian akhir mendengar, penilaian pengucapan akhir, penilaian bacaan akhir dan penilaian bertulis akhir.

Sijil & Penilaian

Semua pelajar yang menamatkan program mereka akan dianugerahkan sijil penyertaan di akhir pengajian mereka atas permintaan. Semua pelajar secara berterusan dinilai dan laporan penilaian disediakan di akhir pengajian mereka. Untuk layak menerima sijil kehadiran atau penilaian dari ILI, pelajar mestilah mengekalkan kehadiran sekurang-kurangnya 80%.

Soalan?

Sila hubungi Kemasukan pejabat kami di + 1-202-362-2505 atau ili@ilidc.com.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The International Language Institute (ILI) was founded in 1970 when it began its operations with four English as a Second Language (ESL) teachers and about 15 students. Over the past 45 years, our com ... Baca lebih lanjut

The International Language Institute (ILI) was founded in 1970 when it began its operations with four English as a Second Language (ESL) teachers and about 15 students. Over the past 45 years, our company has seen steady growth and developed a strong reputation around the world and locally for quality language training and academic preparation at a superior value. Today, we have hundreds of new students every year and the following two locations: Baca Ringkas
Washington , Gaithersburg + 1 Lagi Kurang