Intensives musim panas 2016

CUNY Graduate School of Journalism

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Intensives musim panas 2016

CUNY Graduate School of Journalism

Membuat berita musim panas ini di New York City! Sertai Graduate School CUNY Kewartawanan dan bahagian New York wartawan untuk menarik, dua minggu musim panas kursus intensif di ibu media di dunia. Sertai kami untuk kursus dua minggu, atau mengambil dua kursus sepanjang bulan Julai.

Summer Intensives kelas-kelas kewartawanan 2 minggu pada bulan Julai. Kursus-kursus pendek meliputi kemahiran yang paling penting untuk profesional media hari ini. Anda akan belajar alat kewartawanan yang menarik dan teknik dari profesor kami. Anda akan berkongsi pengalaman pembelajaran yang tidak dapat dilupakan dengan pelajar dari Amerika Syarikat dan dunia. Dan anda akan mengamalkan kemahiran anda dalam dunia sebenar dengan orang sebenar manakala mendapat tahu New York City dalam dan keluar.

20932_1

Kewartawanan Kemahiran Digital Rapi

  • Sesi 1: Julai 05-15 Julai
  • Sesi 2: 19 Julai - 29 JULAI

wartawan hari ini perlu menggunakan teknologi terkini. Mereka perlu memberitahu cerita merentasi pelbagai platform dan untuk mencapai pelbagai penonton. Kursus selama dua minggu dalam bidang kewartawanan digital akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang paling penting. Ini termasuk photojournalism, pengeluaran audio, bercerita video, pengurusan media sosial, crowdsourcing, laporan telefon pintar, dan banyak lagi. Kursus yang penuh aksi akan menawarkan banyak peluang untuk anda untuk menggunakan audio / visual dan mengamalkan pelaporan berita terkini.

20933_2

New York City Laporan dan Menulis Rapi

  • Sesi 1: Julai 05-15 Julai
  • Sesi 2: 19 Julai - 29 JULAI

Apa cara yang lebih baik untuk meningkatkan kemahiran kewartawanan anda daripada melaporkan dan menulis mengenai New York, salah satu daripada bandar-bandar yang paling kompleks dan menarik di dunia! Semasa ini kursus dua minggu, anda akan meneroka pelbagai kawasan New York, di bawah bimbingan profesor kami. Anda akan menemubual pegawai dan pembuat berita lain, dan menulis cerita di pengaruh budaya yang menakjubkan di bandar ini, ekonomi pendatang yang didorong cergas. Pada akhir kursus ini intensif anda akan tahu orang New York, politik dan budaya di dalam dan keluar.

20935_3

Keusahawanan Kewartawanan Rapi

  • Sesi 1: Julai 05-15 Julai
  • Sesi 2: 19 Julai - 29 JULAI

Bidang kewartawanan sedang berkembang dengan pesat akibat perubahan teknologi dan bagaimana kita menggunakannya. Kursus dua minggu akan membiarkan anda melihat ke masa depan kewartawanan. Anda akan meneroka terkini dalam inovasi media digital dan model perniagaan baru. Anda akan belajar cara-cara di mana organisasi kewartawanan kini mengumpul dan mengedarkan maklumat dan membuat wang dari itu. Kelas ini akan menampilkan penceramah jemputan dari pelbagai organisasi media. Anda akan mendapat melihat sendiri dengan melawat ke hadapan-pemikiran bilik berita di New York City.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,000 USD
Locations
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat