Read the Official Description

Gambaran Keseluruhan

Kedaulatan undang-undang merupakan salah satu prinsip yang paling penting di mana negeri-negeri masyarakat dan moden dibina.

Kursus ini akan membincangkan bagaimana sistem keadilan jenayah bekerja di benua Eropah, terutamanya di Central-Eropah Timur, dan bagaimana ia membentuk masyarakat di sana. Isu yang dibincangkan termasuk bagaimana sistem kehakiman dan penguatkuasaan undang-undang perkhidmatan, berfungsi serta bagaimana mereka bekerjasama di peringkat antarabangsa. Di mana berkenaan, keadilan juvana akan ditangani. Kursus ini juga akan termasuk lawatan ke sekolah-sekolah dan institusi yang berkaitan untuk melihat sendiri bagaimana konsep-konsep ini dijalankan.

Kelayakan masuk

Sekolah tinggi / pendidikan menengah (atau lebih tinggi)

Walaupun tidak satu keperluan untuk kursus ini, latar belakang atau kursus dalam bidang yang berkaitan seperti keadilan jenayah, undang-undang / pra-undang-undang, atau sosiologi adalah membantu.

Dokumen-dokumen kelayakan penyertaan diterima dalam bahasa berikut: Bahasa Inggeris.

Selalunya anda boleh mendapatkan transkrip yang sesuai dari sekolah anda. Jika ini tidak berlaku, anda perlu terjemahan rasmi bersama-sama dengan salinan yang disahkan daripada yang asal.

Keperluan bahasa

Bahasa Inggeris

Keperluan Lain

Sekurang-kurangnya 1 rujukan (s) perlu disediakan.

Surat motivasi perlu ditambah kepada permohonan anda.

Yuran kelas tambahan

$ 2,995.00 setiap program Diskaun digunakan jika menggabungkan memuat Crossroads I atau Jenayah dan Hukuman dengan Crossroads II.

Kos program termasuk tuisyen untuk kajian seperti yang digariskan, penginapan kongsi, bahan-bahan pra-berlepas, orientasi tempatan, kesihatan dan insurans kemalangan, mesyuarat ke lapangan terbang, program kebudayaan, dan sokongan dalam negara. Makan tengah hari yang dimasukkan PT dan semasa segmen perjalanan (jika berkenaan) Sarapan juga disediakan.

  • Yuran permohonan $ 50,00 satu kali
  • Mendepositkan $ 250,00 satu kali
Program taught in:
English

See 7 more programs offered by Collegium Civitas »

This course is Campus based
Start Date
Jun 2019
Duration
15 
Sepenuh masa
Price
2,995 USD
Yuran permohonan $ 50; Deposit $ 250
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
Application deadline

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date