Yang Boeing 737 adalah pesawat jet paling laris dalam sejarah penerbangan dan telah dikeluarkan oleh Boeing sejak 1967. Kedua-dua berpengalaman dan bermula juruterbang boleh mendapatkan Kedudukan jenis pada kapal terbang ini. Flight Academy AIS telah membangunkan program latihan B737 Jenis Rating yang mengandungi latihan komputer baised (CBT), latihan prosedur kokpit serta sesi latihan praktikal dalam simulator gerakan penuh.

latihan yang sesuai

Flight Academy AIS menawarkan Jenis Boeing 737 Rating untuk harga yang hebat. Bersama-sama dengan rakan-rakan Jerman, Scandinavia dan British kami, kami menawarkan anda yang terlatih dan berpengalaman pengajar. Tidak kira jika anda sudah mempunyai pengalaman jet atau baru sahaja selesai latihan juruterbang anda, kami akan menyediakan anda dengan latihan yang sesuai di dalam kokpit pesawat Boeing 737.

syarat kemasukan

Menurut undang-undang Eropah, seseorang pemohon untuk kursus jenis Kedudukan pertama mesti memenuhi syarat-syarat berikut: [...] Pemohon hendaklah seorang juruterbang pelajar yang sedang menjalani latihan kursus latihan MPL atau mematuhi syarat-syarat berikut:

  • mempunyai sekurang-kurangnya 70 jam pengalaman penerbangan sebagai PIC dalam kapal terbang;
  • mengadakan IR pelbagai enjin (A);
  • telah lulus ATPL (A) peperiksaan pengetahuan teori mengikut Bahagian ini; dan
  • kecuali apabila perjalanan jenis Kedudukan digabungkan dengan kursus MCC:
  • memegang suatu perakuan siap memuaskan kursus MCC dalam kapal terbang; atau
  • memegang suatu perakuan siap memuaskan MCC dalam helikopter dan mempunyai lebih daripada 100 jam pengalaman penerbangan sebagai juruterbang pada helikopter multi-pilot; atau
  • mempunyai sekurang-kurangnya 500 jam sebagai juruterbang pada helikopter multi-pilot; atau
  • mempunyai sekurang-kurangnya 500 jam sebagai juruterbang dalam operasi multi-pilot pada single-pilot pesawat pelbagai enjin, dalam pengangkutan udara komersial mengikut yang berkenaan keperluan operasi udara.
Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh AIS Flight Academy »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
8,499 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date