Terus ke matlamat anda

Kursus intensif adalah cara yang paling cepat untuk anda untuk mencapai matlamat pembelajaran anda. Kecil, berhati-hati terdiri Mini-Kumpulan hanya 3 hingga 6 orang membolehkan anda untuk membuat kemajuan yang cepat.

Kandungan kursus

Dari awal, anda akan membina struktur yang kukuh kemahiran bahasa: kefahaman, pengucapan, tatabahasa dan menulis. Oleh kerana kumpulan-kumpulan kecil hanya 3 hingga 6 peserta, bercakap dan perbendaharaan kata membentuk tumpuan utama pelajaran. Oleh itu, anda akan dapat berkesan menghadapi situasi harian secepat yang mungkin. Ia pergi tanpa mengatakan bahawa kita tidak menggunakan makmal bahasa atau komputer untuk melakukan ini. Sebaliknya, anda mengalami kelas Jerman cekap dan meriah, di mana anda diberi sokongan 100% oleh guru-guru yang berkelayakan dan dapatkan untuk menyuarakan pendapat anda lebih kerap.

Kursus separuh hari meriah: Penyerapan

Kursus rendaman kami untuk tahap A1, A2 dan B1 menawarkan kaedah yang paling cepat untuk belajar bahasa Jerman.Dalam kursus-kursus ini meriah, peserta terjun ke dalam dan tenggelam sepenuhnya dalam sehari-hari Jerman; mereka mendengar bercakap dan berfikir dalam Bahasa Jerman sepanjang masa perjalanan keseluruhan. Kursus rendaman boleh ditempah untuk waktu pagi atau petang dan berlaku sama ada setiap hari atau 3 hari seminggu.

Fleksibel kursus bermula dan panjang perjalanan

Anda biasanya boleh memulakan kursus dalam masa beberapa hari Ujian penempatan anda, yang menguji tahap pengetahuan sedia ada anda. Kursus baru bermula secara berterusan sepanjang tahun, dengan seberapa segera yang sekurang-kurangnya 2 atau 3 peserta dengan tahap yang sama telah mendaftar.

Anda juga mendapat manfaat daripada fleksibiliti panjang kursus yang ditawarkan oleh kursus-kursus ini. Bukannya panjang kursus yang diberikan dalam penerangan kursus di bawah, anda dengan mudah boleh memendekkan tempahan anda dan membuat tempahan pro rata.

Komposisi kumpulan pelajar

Penempatan individu dalam satu kumpulan memberi jaminan kepada setiap orang peluang terbaik untuk kejayaan pembelajaran.Anda akan menerima penempatan ke dalam kumpulan yang optimum untuk anda selepas penilaian yang kompeten bagi tahap kemahiran anda menulis dan berbicara.

Mula Kursus

Kursus mula setiap beberapa minggu.
Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Sprachschule Schneider »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date