Junior program bahasa inggeris

International House San Diego

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Junior program bahasa inggeris

International House San Diego

Sejak tahun 1998, International House Vancouver, Whistler dan yang terbaru, IH San Diego, telah menawarkan program-program unik, pendidikan, dan menyeronokkan untuk pelajar muda. Kami memastikan kualiti kelas kami dengan guru-guru yang berkelayakan dalam kedua-dua pengajaran bahasa dan bekerja dengan kanak-kanak dan orang dewasa muda. Kami beroperasi lapan program yang berbeza untuk Pelajar Muda sepanjang tahun membolehkan kami untuk memberikan pilihan yang terbaik untuk memenuhi kebanyakan apa-apa keperluan. 


San Diego Programs

 • Program IH San Diego Winter Junior
 • Program Junior Homestay IH San Diego (IHSD)
 • Program Junior Residential IH San Diego (SDSU)

Vancouver Programs

 • Vancouver Program Junior Winter IH
 • Program Adventure IH Vancouver kanak-kanak (SJHS)
 • Program Junior IH Vancouver Homestay (SJHS)
 • Program Junior IH Vancouver Kediaman (UBC)

Program Whistler

 • IH Whistler Junior Adventure Camp
 • saiz kelas kecil (maks. 16 / kelas)
 • terlatih dan tenaga pengajar yang berkelayakan
 • kadar kumpulan khas yang disediakan
 • lawatan hujung minggu tambahan yang tersedia

International House Vancouver mengendalikan tiga program berasingan: Program Junior Vancouver dalam kedua-dua musim sejuk dan musim panas; Kanak-kanak Program Kembara di musim panas; dan Program Junior kediaman di kampus University of British Columbia musim panas.

International House San Diegooperates dua program berasingan: musim panas dan musim sejuk Program Junior dengan penginapan homestay; dan Junior Program SDSU, program kediaman musim panas yang diadakan di kampus San Diego State University. Semua program Young Learner yang ditawarkan oleh International House Vancouver / SANDIEGO menyediakan peluang kepada pelajar untuk belajar bahasa Inggeris dalam suasana yang semulajadi dan mengasyikkan. Dengan memberi tumpuan kepada kelas komunikatif dan berpusatkan pelajar, kami memastikan pelajar mempunyai banyak peluang untuk mengamalkan bahasa. Program-program aktiviti bersepadu yang direka untuk menawarkan kedua-dua peluang pendidikan dan menyeronokkan untuk pelajar untuk mendapatkan yang terbaik daripada perjalanan mereka. Lawatan ke pantai dan gunung-gunung digabungkan dengan lawatan ke muzium dan tempat-tempat bersejarah, bersama-sama dengan banyak permainan yang menyeronokkan di mana pelajar boleh membuat kawan-kawan untuk bertahan seumur hidup.

International House Vancouver dan San Diego merupakan anggota World Organization Rumah Antarabangsa, amanah pendidikan yang diasaskan pada tahun 1953 oleh John dan Brita Haycraft. Matlamat mereka adalah untuk meningkatkan taraf pengajaran bahasa di seluruh dunia-dan matlamat ini kekal penting kepada organisasi sejak itu.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
- 2200 - 3250 USD / 2 minggu
Locations
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat