jurang Tahun ke kursus asas seni

Umum

6 lokasi tersedia

Penerangan Program

Gap Year - Kursus Yayasan Seni

Studio M Academy kini menawarkan Kursus Yayasan Seni - peluang untuk menghabiskan satu semester atau tahun akademik keseluruhan pembelajaran seni di selatan Perancis. Program ini yang diajar dalam bahasa Inggeris sepenuhnya dengan mingguan kelas bahasa Perancis.

Gambaran Keseluruhan: Kursus Asas Seni memperkenalkan pelajar kepada pelbagai bidang seperti reka bentuk dalaman, komunikasi visual, multimedia, dan reka bentuk fesyen. Pelajar boleh melengkapkan satu semester atau tahun akademik keseluruhan.Setelah tamat program selama setahun ini, pelajar boleh meneruskan ke tahap yang Seni Gunaan dan akan mempunyai portfolio kerja untuk menunjukkan kepada sekolah-sekolah lain.

Menetapkan: Dengan 300 hari cahaya matahari setahun, Montpellier adalah tempat yang sesuai untuk menikmati pantai Mediterranean, kafe luar dan pasaran setiap hari di selatan Perancis. Rumah untuk 80,000 pelajar, Montpellier adalah salah satu daripada bandar-bandar terbaik untuk berjumpa dengan orang muda dari seluruh dunia. Naiki trem untuk menuju ke pantai, cuba mendaki terkenal Pic St Loup, atau hilang di jalan-jalan zaman pertengahan di pusat bandar.

Nilai Program: Program ini sesuai untuk pelajar yang mahu mengambil semester atau tahun untuk membina portfolio seni mereka manakala mengalami kehidupan di selatan Perancis. Pelajar boleh meningkatkan Perancis mereka dan juga dengan mingguan kelas bahasa Perancis.

Program Kos: Tuition ialah 5500 € € selama satu tahun.Sila e-mel pejabat antarabangsa untuk maklumat lanjut mengenai harga mengikut semester.

Mata Pelajaran: Seni dan Seni Halus, Design, reka bentuk fesyen dan pembarangan, Bahasa Perancis dan Pengajian Sastera, Graphic Design, Interior Design, Seni Visual

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 1990 by professional photographers Studio M rapidly diversified its courses into the areas of Art, Media, Photography and Sound and became one of France's premiere schools for the arts beca ... Baca lebih lanjut

Founded in 1990 by professional photographers Studio M rapidly diversified its courses into the areas of Art, Media, Photography and Sound and became one of France's premiere schools for the arts because of its large range of professional courses. Baca Ringkas
Montpellier , Lyon , Toulouse , Bandar Ho Chi Minh , Marseille , Casablanca + 5 Lagi Kurang