KURSUS CGI (IMAGINAS KOMPUTER YANG DIKENAKAN)

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

KURSUS CGI (IMAGINAS KOMPUTER YANG DIKENAKAN)

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Terima kasih kepada teknologi baru, amalan fotografi dan ciptaan hidup momen yang menarik, dengan inovasi berterusan dan cakrawala baru, yang mewajibkan jurugambar untuk belajar berterusan.

Dalam beberapa bidang seperti pengiklanan kereta, seni bina dan reka bentuk dalaman, perubahan telah dilaksanakan dan imej hyperrealistic yang datang kepada kami adalah dalam kebanyakan kes yang dihasilkan oleh komputer, dari lukisan oleh pereka, jurutera atau arkitek. . Ini adalah imej CGI yang sudah biasa, baik untuk gambar yang masih bergerak dan digunakan dalam filem dan televisyen.

Revolusi ini, yang satu-satunya had ditakrifkan oleh pengarang, kini sedang membentuk dunia pengiklanan. Penggunaannya, walaupun tidak terpakai dalam semua bidang, tidak lagi menjadi lebih diperlukan setiap hari, sebagai penjana imej baru atau sebagai integrator CGI ini dalam persekitaran fotografi sebenar.

Kursus CGI yang ditawarkan oleh GrisArt disuburkan oleh kemungkinan besar mencipta imej 3D, tetapi ia melakukannya secara terpilih, memikirkan keperluan dan pengetahuan jurufoto. Mereka menemui hubungan yang paling langsung antara teknologi ini dan fotografi konvensional, serta keserasian dan kemungkinannya. Untuk melakukan ini, aspek-aspek yang berguna itu dibangunkan dengan ketat, sebagai contoh, susun atur kamera dan perspektif, pencahayaan, tekstur atau rendering imej output.

Aplikasi yang digunakan akan menjadi MAXON Cinema 4D, sebuah program yang, tidak seperti aplikasi lain yang setara, dicirikan oleh keramahan dan kemudahan penggunaan antara muka. Ijazah tinggi kualiti yang ditawarkan oleh versi terkini program Render Advanced (menjadikan mesin C4D sendiri) menjadikannya alat yang sangat menarik untuk profesional yang bersedia masuk ke dalam bidang ini.

Di samping itu, mengetahui keperluan pasaran, kursus ini menggabungkan proses pembelajaran bekerja dengan V-RAY, salah satu enjin rendering yang terbaik.

Tumpuan kursus ini amat praktikal, supaya pelajar menjadi akrab dengan penyelesaian latihan untuk memperdalam pengurusan dan pemahaman mereka, sambil dilatih untuk mengembangkan intuisi mereka sendiri.Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
2,025 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat