KURSUS FOTOGRAFI DAN CINEMA

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

KURSUS FOTOGRAFI DAN CINEMA

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Walaupun fotografi dan filem tetap terpisah dalam minda para ahli teori dan pengkritik, jelas bahawa hari ini sempadan antara imej yang bergerak dan bergerak dicairkan. Ruang hibrid telah muncul yang merangkumi amalan seni, eksperimen dan komersial.

Objektif utama kursus ini adalah untuk menunjukkan kesesuaian antara fotografi dan pawagam sepanjang sejarahnya, dan menyediakan rangka kerja cadangan yang membolehkan pelajar memperkayakan bahasa visual mereka dan membuka percubaan. Ini akan membantu mereka menyuarakan projek estetika yang lebih kaya, secara formal dan konseptual, dan menarik profil kreatif yang unik.

Petikan dari fotografi ke kinetik, tarikan bersama di antara kedua-dua medium dan penyampaian balas ekspresif mereka akan diperiksa; kerja jurufoto yang telah membuat filem dan pembuat filem yang telah menggoda fotografi akan dianalisis, serta kehadiran elemen filmik dalam fotografi kontemporari dan penerokaan fotogram di pawagam auteur. Semua hubungan ini akan ditangani dengan merujuk kepada sejarah kedua-dua dan evolusi alat mereka.

Bersama-sama dengan sumbangan guru, kursus ini bertujuan untuk meningkatkan penyertaan para pelajar dan merangsang kreativiti mereka melalui komitmen sebuah projek peribadi.Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mac. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
230 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula: Mac. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mac. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat