KURSUS POSTPROUP DAN KURSUS

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

KURSUS POSTPROUP DAN KURSUS

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Kursus memberi tumpuan kepada retouching dan manipulasi imej dalam iklan, fesyen dan kerja pengarang, yang memasuki prosedur dan sumber yang maju, khusus untuk setiap kawasan.

Direka untuk menyediakan pelajar dengan penguasaan hebat teknik pasca produksi dan merangsang kapasiti kreatif mereka; berorientasikan untuk mencapai imej kesan visual yang hebat, dalam rangka penciptaan kontemporari.

Ia memberi kesan kepada aspek-aspek penting seperti aplikasi fotografi kemahiran yang dipelajari; takrif objektif konseptual dan estetik, yang mana ia harus subordinat; dan metodologi kerja setiap sektor profesional.

Pelajar itu mencuba kaedah percetakan dan menjadi akrab dengan pelbagai penyelesaian photofinishing yang wujud hari ini di pasaran.

Ia menggabungkan bahagian CGI (imejan komputer yang dihasilkan) untuk mengetahui dan mengamalkan penciptaan imej yang dijana oleh komputer. Teknologi ini membolehkan mengintegrasikan objek maya dalam persekitaran fotografi yang nyata, sesuatu yang setiap hari dalam dunia pengiklanan dan penciptaan seni.

Untuk kesedarannya, asas pasca produksi yang baik dengan Adobe Photoshop diperlukan.

Setelah menyelesaikan dan lulus ujian yang berkaitan, pelajar akan memperoleh keupayaan dan keselamatan untuk berjaya menyelesaikan pasca pengeluaran fotografi mereka sendiri, serta menawarkan perkhidmatan mereka sebagai penjaga gol di pasaran profesional.Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
2,300 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat