Kajian Dan Pengalaman Akademi Kul IN : Bahasa Inggeris

Culinary Institute Kul IN

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kajian Dan Pengalaman Akademi <span Translate="no">Kul IN</span> : Bahasa Inggeris

Culinary Institute Kul IN

Akademi Bahasa Inggeris Kul IN

Kajian dan Pengalaman: Bahasa Inggeris

Kursus dua bulan ini adalah pakej lengkap yang menggabungkan pengajaran bahasa Inggeris yang intensif, pengajaran secara individu yang disesuaikan, dan pelbagai bidang dan kegiatan yang akan memperkenalkan pelajar kepada budaya Croatia dan Eropah. Pelajar mempunyai pilihan untuk menambah Kursus Penyediaan Ujian Bahasa Inggeris ke dalam pakej kajian mereka. Tuisyen merangkumi perumahan, makan tengah hari pada hari kerja, dan semua lapangan lapangan dan aktiviti yang dianjurkan oleh sekolah. Pengarah kursus berasal dari California, dan dia telah mengajar dan mengajar Bahasa Inggeris sejak kolej.

Penerangan Program

Kursus ini adalah satu pakej lengkap yang menggabungkan pengajaran bahasa Inggeris yang intensif, pengajaran satu persatu peribadi, dan pelbagai lawatan lapangan dan aktiviti yang akan memperkenalkan pelajar kepada budaya Croatia dan Eropah. Pelajar menghabiskan pagi belajar tatabahasa dan perbendaharaan kata bahasa Inggeris dalam suasana kumpulan. Pelajaran buku, amalan bercakap, dan latihan mendengar merupakan teras kelas-kelas ini. Pelajar membina asas bahasa yang mantap dan perbendaharaan kata amalan yang berkaitan dengan aktiviti dan perjalanan petang. Bersama dengan pelajaran Bahasa Inggeris yang intensif, setiap pelajar menerima tunjuk ajar individu sekali seminggu, di mana kita akan memberi tumpuan kepada cabaran individu. 47688_MS_img_2 Aktiviti termasuk kelas memasak yang menyeronokkan di dapur dapur Kul IN , malam filem, menunggang kuda, berkanu, dan lawatan muzium. Para peserta dapat mengamalkan Bahasa Inggeris sambil berinteraksi dengan penduduk setempat dan mempelajari budaya dan sejarah Croatia melalui aktiviti yang menyeronokkan ini dan perjalanan singkat. Sebagai kelas, kami akan mengadakan lawatan sehari penuh ke bandaraya dan bandar penting Croatia, termasuk Zagreb, Plitvička Jezera National Park, dan pantai Adriatik. Tempoh program: 2 bulan
Jam per minggu: 16 (dengan persiapan peperiksaan pilihan: 22) Penyediaan Peperiksaan Bahasa Inggeris Pilihan menawarkan pengajaran bahasa Inggeris yang fokus untuk lulus TOEFL atau Cambridge English Exam. Kursus ini boleh ditambah kepada kursus Bahasa Inggeris yang lain di Kul IN . Pelajar bermesyuarat empat kali seminggu selama 1.5 jam. Harga diberikan setiap minggu arahan dan tidak termasuk peperiksaan itu sendiri. Pelajar boleh memilih berapa minggu persediaan ujian mereka ingin mendaftar.

Proses permohonan

Untuk meletakkan pelajar ke peringkat kelas yang betul, pelajar diminta menjawab beberapa soalan semasa proses permohonan. Selepas menghantar permohonannya, setiap pelajar ditemubual melalui Skype. Proses ini bukan sahaja membantu para guru kita memenuhi keperluan bahasa para pelajar kita, tetapi ia membantu sekolah memilih aktiviti yang pelajar akan berminat. Lawat laman web kami www.kulinlanguages.com untuk maklumat lanjut tentang kursus kami dan jangan ragu untuk menghubungi kami dengan sebarang pertanyaan!

Tempoh dan Harga

Tarikh mula: 15 Oktober 2018
Tempoh: 2 bulan, sepenuh masa
Harga: 3700 Euro (termasuk kursus, bahan, perumahan, makan tengah hari pada hari sekolah, dan perjalanan sekolah dan aktiviti)
Lokasi: Sisak, Croatia HeadlinePhoto

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 15, 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,700 EUR
Information
Deadline
Ogos. 17, 2018
Locations
Croatia - Sisak, Sisak-Moslavina County
Tarikh mula: Okt. 15, 2018
Tarikh tutup permohonan Ogos. 17, 2018
Tarikh akhir Dis. 14, 2018
Dates
Okt. 15, 2018
Croatia - Sisak, Sisak-Moslavina County
Tarikh tutup permohonan Ogos. 17, 2018
Tarikh akhir Dis. 14, 2018
Video

Kul IN Language Academy