Kelas belajar terbang

Laurentide Aviation

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kelas belajar terbang

Laurentide Aviation

Belajar untuk terbang

Belajar untuk terbang adalah salah satu pengembaraan yang paling bermanfaat hidup. Sama ada anda sedang mempertimbangkan belajar untuk terbang untuk rekreasi, atau untuk mengejar kerjaya dalam penerbangan, anda adalah kira-kira untuk memulakan salah satu pengalaman yang paling menarik & menyeronokkan dalam hidup anda.

IMG_3337

A Permit Pilot rekreasi membolehkan anda untuk terbang pesawat enjin tunggal dan untuk membawa penumpang dengan anda, dalam waktu siang. Ini adalah cara yang paling cepat dan paling murah untuk mendapatkan anda terbang. Anda boleh menggunakan permit rekreasi untuk terbang untuk perniagaan atau kesenangan, dalam penerbangan pendek atau panjang, mana-mana hari di mana-mana di negara ini. pengalaman Permit Pilot Recreational anda membantu anda membina masa ke arah Lesen Juruterbang Swasta.

Setelah anda mempunyai Lesen persendirian anda dengan Rating Malam, mengambil rakan-rakan anda pada lawatan bandar pada waktu malam untuk pengalaman yang menyeronokkan. udara tenang pada waktu malam dan lihat adalah hebat! Rating Malam meningkatkan fleksibiliti anda, membolehkan anda meneruskan penerbangan anda selepas gelap, jadi anda tidak perlu dibumikan apabila matahari terbenam.

Multi-Engine Rating membolehkan anda terbang pesawat dengan dua atau lebih enjin, meningkatkan kuasa pada perintah anda. Julat dan kelajuan pesawat pelbagai enjin adalah lebih tinggi daripada kebanyakan perseorangan, membiarkan anda terbang perjalanan yang jauh lebih selesa dan masa yang kurang.

Dengan Rating Instrumen (IFR), anda boleh terbang dalam hampir mana-mana cuaca. Anda akan dapat terbang di dalam atau di atas lapisan awan dan sampai ke destinasi anda, apabila langit adalah mendung atau jelas. Menggabungkan IFR dengan Rating Multi-Engine memberikan anda maksimum dalam fleksibiliti.

Biasa Perkembangan Kerjaya

Sama ada anda berminat untuk terbang atas sebab-sebab peribadi, atau melihat kerjaya dalam dunia indah penerbangan, kakitangan yang sangat baik kami jurulatih penerbangan mengalami sepenuhnya berkelayakan untuk menawarkan latihan yang berkualiti ke arah lesen dan penilaian berikut:

kerjaya Track

Career Training Intensive anda bermula dengan Lesen Juruterbang Swasta. Maka anda boleh membawa keluarga dan rakan-rakan terbang, manakala membina masa penerbangan yang perlu ke arah Lesen Juruterbang Komersial anda. Anda akan perlu 20 jam masa merentas desa, jadi anda boleh merancang beberapa perjalanan yang mengujakan.

Lesen Perdagangan akan membolehkan anda untuk terbang untuk disewa. Kebanyakan juruterbang kerjaya Track memilih untuk menggabungkan Multi-Engine dan Instrument Rating dengan latihan yang Commercial, jadi apabila anda mencapai 200 jam anda boleh bersedia untuk memulakan pekerjaan terbang pertama anda. Rating Malam, keperluan lain, termasuk dalam Latihan Commercial.

pengajar Rating

Selepas mendapat Lesen Perdagangan anda, anda boleh mendapat pengalaman dan jam mengajar kegembiraan terbang.

Piagam

Ramai pengusaha piagam sewa bersama juruterbang dengan 200-250 jam masa penerbangan. Anda akan terbang ke banyak lokasi yang berbeza.

Bush Flying

Ini memerlukan Rating Float. Anda akan terbang penumpang dan keperluan penting kepada masyarakat utara kecil dan kem memburu / memancing.

Carriers kecil

Pengangkut ini biasanya menangani penerbangan berjadual di kawasan selatan dan utara, di dalam pesawat yang mempunyai sehingga 19 kerusi.

Aerial Photography, Skydiving, Glider Towing, Fire Patrol

Ini biasanya kedudukan separuh masa yang baik untuk membina VFR masa penerbangan.

Syarikat Pengangkutan

Apabila anda mempunyai 1500 jam, anda boleh mendapatkan Lesen Syarikat Pengangkutan Pilot, yang membolehkan anda untuk terbang pesawat dari pelbagai saiz, termasuk jet besar. Dengan ATPL, anda mempunyai banyak pilihan yang terbuka untuk anda, termasuk:

  • Syarikat penerbangan
  • komuter
  • Ketua Pengajar Terbang
  • Fire Fighter
  • Piagam eksekutif
  • korporat
  • pengangkutan Kanada
Menjadi seorang juruterbang
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Kanada - Saint-Féréol, Quebec
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Kanada - Saint-Féréol, Quebec
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat