Keluarga

Gateway School Of English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Keluarga

Gateway School Of English

Ini adalah fakta yang tidak dapat dinafikan bahawa lebih ramai ibu bapa memilih untuk menyertai anak-anak mereka dalam perjalanan Bahasa Inggeris ke Malta dan Gozo. Tepat untuk alasan ini, Gateway School Of English , sendiri sebuah syarikat yang dikendalikan oleh keluarga, menawarkan kursus pengajian yang membolehkan ibu bapa membawa anak-anak mereka bersama-sama mereka untuk belajar Bahasa Inggeris, menggunakan kemudahan di premis yang memastikan penginapan yang fleksibel dan menyeronokkan.

Mengingati keperluan khusus keluarga individu atau ibu bapa

Tuisyen swasta untuk juniors dan kursus kumpulan untuk ibu bapa, atau lain-lain, aktiviti masa lapang untuk kanak-kanak manakala ibu bapa mengikut kursus bahasa Inggeris, adalah beberapa contoh yang ada GSE. Kami juga boleh menganjurkan perkhidmatan nurseri penjagaan kanak-kanak untuk kanak-kanak yang sangat kecil manakala ibu bapa menghadiri pelajaran.

Selain itu, kami juga menawarkan penginapan setengah papan (sarapan pagi

Sebagai Sekolah Gateway dan Kediamannya (hanya 3 minit dari bilik tidur ke bilik darjah!) Dilengkapi dengan Wi-Fi percuma, keluarga dapat terus berhubung dengan perniagaan, rakan-rakan dan saudara-mara dari keselesaan bilik mereka sendiri. Sekolah kami didedikasikan untuk perkhidmatan kecemerlangan kerana nilai keluarga berada di tengah-tengah kenyataan misi kami.

Selain dari kediaman sekolah, kami juga menawarkan penginapan homestay untuk keluarga yang melancong dengan anak-anak dalam lingkungan 5 hingga 10 minit berjalan kaki dari sekolah, pangsapuri layan diri di sekitar sekolah serta pilihan hotel tiga, empat dan lima bintang hotel. di St Julian's

Tutor Pelajar Muda boleh didapati untuk kanak-kanak berumur 4 hingga 12 tahun sepanjang tahun. Kami menawarkan 20 atau 30 pelajaran seminggu.

Ibu bapa membayar tuisyen dewasa standard

Untuk kanak-kanak 0 hingga 3 tahun: Kami menawarkan kemudahan penjagaan kanak-kanak di St Julian dalam masa 15 hingga 20 minit dari sekolah (atau 5 minit dengan bas) di Euro 4.50 sejam atau perkhidmatan penjagaan bayi pada Euro 10 sejam.

Bagi orang tua yang menghadiri kursus waktu petang dan yang tidak mahu mendaftarkan anak mereka dalam pelajaran petang (Kursus Kelas Pemuda Muda 30 pelajaran dalam seminggu), kami juga menawarkan pilihan kelas 'petang bermain' Isnin hingga Jumaat dari pukul 1 petang hingga 2:30 petang di Euro 20 setiap hari.

Harga:

Ibu bapa membayar kadar dewasa standard untuk kursus dan penginapan atau penginapan sahaja (tanpa kursus) jika mereka ingin menginap di penginapan tanpa mengambil pelajaran.

2018 Harga untuk Kanak-kanak (4 hingga 12 tahun) perjalanan dengan ibu bapa dan mengambil kursus Bahasa Inggeris:

Kursus:

Tetap pendek (1 hingga 7 minggu)

Kursus Pelajar Muda 20 pelajaran seminggu = Euro 195 seminggu (musim rendah dan tinggi sepanjang tahun)

Kursus Pelajar Muda 30 pelajaran dalam seminggu = Euro 285 seminggu (musim rendah dan tinggi sepanjang tahun)

Long Stay (8 minggu ditambah)

Kursus Pelajar Muda 20 pelajaran dalam seminggu = Euro 185 seminggu (musim rendah dan tinggi sepanjang tahun)

Kursus Pelajar Muda 30 pelajaran dalam seminggu = Euro 275 seminggu (musim rendah dan tinggi sepanjang tahun)

Kursus Pelajar Muda 30 pelajaran seminggu

Jadual waktu akan sama untuk ibu bapa dan anak-anak iaitu ibu bapa dan anak-anak akan bermula dan selesai pada masa yang sama. Pelajaran akan diadakan di premis sekolah yang sama tetapi dalam kelas yang berbeza. Guru kami khusus dalam mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar muda. Pelajaran kebanyakannya berdasarkan aktiviti (permainan, lagu, video dan lain-lain) dengan banyak bahan audio-visual.

  • Tempoh operasi: Sepanjang tahun
  • Tahap: Permulaan ke Advanced
  • Tempoh 1 pelajaran: 45 minit
  • Pelajaran setiap minggu: 20 pelajaran (15 jam); 30 pelajaran (22.5 jam)
  • Purata bilangan pelajar di kelas untuk Kursus Penuntut Muda: Musim Sejuk (Januari - Mei
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 28, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Price
Harga
- Sila periksa penerangan program untuk harga terperinci.
Locations
Malta - Saint Julian's
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Malta - Saint Julian's
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat