Keusahawanan, Inovasi dan perniagaan di Israel - program semester musim bunga

Tel Aviv University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Keusahawanan, Inovasi dan perniagaan di Israel - program semester musim bunga

Tel Aviv University

Mengenai

Adakah anda bersedia untuk kerjaya global? Datang ke TAU International dan sertai Program Keusahawanan, Inovasi dan Perniagaan kami untuk terus membuka pintu masuk ke kerjaya global anda. Kami menawarkan persekitaran yang sempurna di dalam bilik darjah dan sambungan yang tepat untuk tetapan di luar bilik darjah. Program ini akan memberikan anda pengalaman dunia nyata, pengetahuan tentang keusahawanan, dan panduan profesional yang akan membantu anda berjaya. Dengan memilih untuk belajar di pertengahan timur tengah, di negara yang dikenali sebagai Negara Permulaan, dan dengan tinggal di Tel Aviv, modal kewangan dan teknologi Israel, anda akan direndam dalam dunia eksekutif yang inovatif dan syarikat-syarikat trailblazing.

Sertai pelajar perniagaan Israel dan antarabangsa sambil mengambil kelas yang diajar dalam bahasa Inggeris oleh ahli akademik dan profesional perniagaan terkemuka Israel. Serta kursus teras anda juga akan mengambil kelas Bahasa Ibrani untuk memastikan keselesaan sosial dan rendaman.

Program ini dikendalikan dengan perkongsian dengan Collier School of Management TAU. Sekolah yang terkenal di dunia menyediakan pelajar dengan metodologi dan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan hari ini.

Program ini disokong oleh Pusat Keusahawanan StarTau, organisasi bukan keuntungan TAU yang mendidik dan mentor usahawan yang bercita-cita dan menghubungkan mereka dengan perniagaan Israel.

Kurikulum

Pelajar mengambil kursus teras berikut, serta dua kursus pilihan dari kajian TAU di luar negara.

Kursus berikut adalah wajib:

 • Keusahawanan dari AZ - Cik Maayan knafo 1221.8000.01
 • Inovasi - Teori dan Amalan - Dr. Eyal Binyamin 1221.8004.01
 • Pengurusan Pasukan Projek - Dr. Vered Holzmann 1221.8007.01

Berikut adalah kursus yang disyorkan dari TAU belajar di luar negara katalog:

 • Etika Perniagaan - Dr. S. Smila-Sened 2120.0100.03

Selain dari kelas, anda juga akan berpeluang melawat dan melawat beberapa syarikat Israel dan Startups pada lawatan lapangan terancang. Ini akan membantu menyambung kelas dan dunia profesional dan akan menunjukkan kepada anda mengapa Israel dianggap sebagai Negara Permulaan. Anda juga akan mendapat bimbingan berterusan dari StarTAU serta mempunyai kemungkinan untuk mengalami tenaga kerja dari dalam dengan mengadakan penempatan Internship, pilihan ini akan menggantikan satu kelas kurikulum.

Kos

 • Yuran Permohonan *: $ 60
 • Tuisyen: $ 9,250
 • Ulpan: $ 1,450
 • Perumahan: $ 3,000
 • Jumlah **: $ 13,760

* Bayaran permohonan tidak boleh dikembalikan

** Harga adalah relevan untuk pengesahan dalam tarikh akhir yang disebutkan. Harga untuk perumahan melepasi tarikh akhir mungkin lebih tinggi

Tuisyen termasuk yuran akademik, akses ke perpustakaan kampus, perjalanan akademik sepanjang tahun, insurans kesihatan, dan keahlian dalam Kesatuan Pelajar.

Biasiswa dan Pembiayaan

TAU International komited untuk menjadikan pendidikan dapat diakses oleh semua pelajar, tanpa mengira latar belakang kewangan mereka. Beberapa sumber pendanaan tersedia, termasuk bantuan tuisyen berasaskan keperluan, pelan bayaran tertangguh, dan biasiswa luaran dan dalaman. Anda boleh melihat maklumat biasiswa kami dan maklumat pendanaan berdasarkan asal spesifik anda di sini. Anda juga boleh mendapatkan maklumat lebih terperinci di sini, kami menggalakkan anda memohon.

Program ini juga disokong oleh Masa Israel Journey (projek bersama kerajaan Israel dan agensi Yahudi untuk Israel), geran dan biasiswa disediakan untuk mereka yang layak. Untuk mengetahui lebih lanjut dan memohon, sila lawati Masa Israel.

Kemasukan

Program ini biasanya untuk mahasiswa, kejuruteraan, ekonomi, atau sains sains yang telah menyelesaikan sekurang-kurangnya satu tahun pengajian. Pelajar yang berminat menyertai program ini yang memfokuskan pengajian mereka dalam bidang lain juga dialu-alukan untuk memohon.

Program ini pada masa ini hanya ditawarkan semasa Spring Semester; tarikh program adalah dari pertengahan bulan Januari hingga akhir Mei.

Kelayakan

Program pengajian di luar negara di TAU International terbuka untuk pelajar sarjana muda yang didaftarkan di institusi pengajian tinggi terakreditasi di luar Israel. Umumnya, IPK minimum 80 pada skala 100, 3.0 pada skala 4.0, atau setaraf dikenakan.

Keperluan Ulpan

Pelajar yang tidak mahir dalam bahasa Ibrani bertulis dan bertutur akan diperlukan untuk mendaftar dalam kursus bahasa Ibrani yang intensif yang dipanggil Ulpan sebelum permulaan semester. Apabila memohon program pengajian di luar negara, anda akan dimasukkan ke program Ulpan yang sama (sama ada musim panas atau musim sejuk) melainkan anda memberikan bukti penguasaan bahasa Ibrani dengan aplikasi anda.

Proses permohonan

Permohonan dikemukakan secara dalam talian. Permohonan lengkap terdiri daripada penyerahan semua dokumen yang diperlukan dalam lampiran kepada permohonan dalam talian.

Menggulung kemasukan: Aplikasi disemak semula setelah selesai, dan anda akan dihubungi dengan keputusan kemasukan seberapa pantas yang mungkin. Dalam beberapa kes, anda akan dihubungi untuk mengatur temu bual, yang boleh diadakan sama ada secara langsung di Tel Aviv atau melalui telefon atau Skype.

Dokumen Permohonan

 • Transkrip rasmi dari semua institusi pengajian tinggi yang dihadiri, termasuk salinan diploma yang diterima.
 • Esei peribadi
 • Esai peribadi anda menyediakan jawatankuasa kemasukan dengan peluang untuk mengenali anda: kepentingan akademik, pengalaman hidup, dan keperibadian anda. Saran esai akan muncul dalam permohonan dalam talian; kami sangat mengesyorkan menulis dan menyimpan esei anda dalam dokumen berasingan sebelum menghantarnya
 • Dua surat cadangan
 • Perintah Bahasa Inggeris yang ditunjukkan: Semua pemohon mesti membuktikan keahlian bahasa Inggeris mereka yang disahkan melalui peperiksaan TOEFL atau IELTS. Peperiksaan mesti diambil sebelum tarikh akhir permohonan, dan skor rasmi mesti dihantar terus ke pejabat TAU ​​International oleh agensi penguji. Kod ETS TAU International ialah 7704. Ujian TOEFL (skor minima: ditulis 582, berasaskan komputer 223, atau iBT 89) Ujian IELTS (skor minimum: 6.5). Pengecualian: Pelajar yang pendidikan rendah dan menengah yang berlaku di Australia, Kanada, Great Britain, Ireland, New Zealand, atau AS dikecualikan daripada keperluan ini. Perhatikan bahawa pelajar yang dilahirkan di salah satu daripada negara ini tetapi berpendidikan di tempat lain masih diperlukan untuk memenuhi keperluan penguasaan Bahasa Inggeris untuk menyelesaikan permohonan mereka.
 • Bukti penguasaan bahasa Ibrani, jika relevan
 • Borang Perisytiharan Kesihatan
 • Borang Perubatan
This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini January 11, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
9,250 USD
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat