Kursus: Alat Pereka Grafik. Buat, Retouch dan Hadir dengan Adobe Suite

Umum

Penerangan Program

Alamat Quique López dan Valeria Dubin
Tempoh / jam Dari 7 hingga 18 September, 2020 (36 jam)
Dari 16:30 hingga 21:15 (kecuali pada 11 dan 16)
Tahap Pengenalan / Sederhana
Bahasa Sepanyol
Harga € 680. Pelajar yang berdaftar di ELISAVA mempunyai diskaun istimewa sebanyak 25% pada jumlah kursus. ELISAVA Alumni ELISAVA Bold akan mendapat diskaun sebanyak 15% untuk jumlah program.

persembahan

Dalam sesi 8 sesi ini, 36 jam secara keseluruhan, kami akan cuba mendekati penggunaan alat profesional Adobe yang didedikasikan kepada dunia reka bentuk grafik. Dari 3 latihan yang mudah dipakai di tempat kerja - Siapa yang tidak perlu membuat pembentangan di syarikat anda? Siapa yang tidak lulus beberapa fail dalam program sebutan yang sukar (InDesign, Photoshop, Illustrator?) Dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan mereka? - Kami akan cuba menerangkan penggunaan asas alat-alat yang digunakan oleh pereka grafik setiap hari untuk menghuraikan reka bentuk kami.

Penyampaian, retouching fail yang telah dibuat dan direka atau susun atur dokumen kerja atau majalah akan menjadi amalan yang akan membawa kita untuk melawat dunia CC Adobe, menerangkan dan menganalisis ciri-ciri program ini dan diamalkan bahawa Ia adalah yang paling baik dipelajari, setiap pilihan yang ditawarkan oleh perisian yang berkuasa ini. Kami akan mengulangi penggunaan alat dan proses kerja yang berlainan, memajukan pengetahuan mereka untuk memanfaatkan sepenuhnya program-program tersebut.

Dari yang kurang menjadi lebih kompleks, menjalankan latihan ini akan memberi kita keyakinan yang cukup untuk dapat menghadapi retouching, penciptaan atau reka bentuk kepingan grafik asas dalam mana-mana profesion tanpa harus menjadi pereka grafik.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

objektif

Objektif utama adalah untuk mendapatkan pelajar memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk menukar projek atau idea mereka, persembahan, dan sebagainya, ke dalam dokumen digital yang dikosongkan, cuba mengoptimumkan dan memaksimumkan alat komputer utama yang digunakan oleh / pereka grafik.

Struktur dan Kandungan

  • Blok 01. Penyampaian yang dibentangkan dengan baik
  • Blok 02. Retouching brosur dan katalog
  • Blok 03. Reka bentuk dan tata letak laporan, laporan dan majalah

Kakitangan pengajar

Valeria Dubin
Lulus dalam Komunikasi Visual dari Fakulti Komunikasi dan Kesenian Universiti Mackenzie di São Paulo, Brazil. Pengarah Seni di EstudiCanó, reka bentuk grafik kreatif dan studio komunikasi visual di Barcelona yang sejak 1998 telah membangunkan projek imej korporat, kempen komunikasi, grafik produk, grafik jangkauan, pembungkusan, rekaan editorial, rekod dan multimedia, berdiri grafik dan pameran.

Quique López
Siswazah dalam Pengiklanan dan Hubungan Awam, Diploma Fotografi dan Sarjana dalam Seni Grafik dari Politeknik Universiti Valencia; Diploma Sosiologi dari Universiti Alicante; Pascasiswazah dalam Typography oleh Eina. Beliau bekerja sebagai pengarah seni di Cosmic Gráfica dengan pelanggan seperti Esade, Albert dan Ferran Adrià Konsep Memasak Antarabangsa, Grup3, Ingoprint atau Natursystem, antara lain. Ia beroperasi untuk pelanggan seperti Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, agensi pengiklanan Syameses dan KeepU Media, digabungkan dengan arah seni rantai hotel dan resort di dunia Dolce Hotels atau restoran Meatpacking. Beliau menggabungkan kegiatan profesionalnya dengan mengajar di berbagai sekolah di Barcelona, menjadi profesor di ELISAVA (Gelaran Universiti dan Kitaran Latihan) dan Co-Direktur Siswazah dalam Rancangan Digital dan Interaktif di IDEP. Laus Jury 2014 dalam kategori Pelajar. Pemenang Hadiah Gràffica dengan Muuu Collective.

penerima

Reka bentuk pelajar, arkitek, jurugambar, ilustrator, dan kreatif lain dan profesional lain yang perlu bekerja dan meletakkan dokumen grafik dan persembahan. Minimum pengetahuan Mac diperlukan.

Ini adalah ELISAVA (ES) dari ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN pada Vimeo.

kemasukan

Permintaan pendaftaran

Untuk meminta pendaftaran anda mesti:

  1. Lengkapkan semua data peribadi (seperti yang ditunjukkan di Pasport atau Dokumen Pengenalan Negara) dan maklumat hubungan pada borang permohonan dalam talian.
  2. Lampirkan dokumentasi berikut: Pengimbas Pasport yang sah jika anda seorang asing atau, pengimbas DNI jika anda mempunyai warganegara Sepanyol atau negara EU, dalam format PDF.

Pada akhir permintaan pendaftaran, sistem akan menghasilkan nama pengguna dan kata laluan yang mana anda mesti memantau dan membayar melalui laman web kami; Anda juga akan menerimanya dalam e-mel anda, jika anda tidak menerimanya, anda mesti menulis kepada: kemasukan @ ELISAVA .net.

Perhatian: Sila gunakan alamat e-mel yang sah, berbeza dari "hotmail", jika tidak, kami tidak akan dapat mengesahkan permintaan tersebut. Untuk menjamin keamanan dan kerahsiaan data anda, gunakan hanya alamat e-mel yang didaftarkan dalam pendaftaran anda untuk menghubungi Pengambilan @ ELISAVA .net

Tarikh akhir pendaftaran

  • Pelajar dengan kewarganegaraan EU, Iceland, Liechtenstein, Norway atau Switzerland: Jika tempat tersedia, sehingga 4 hari perniagaan sebelum permulaan kursus.
  • Pelajar asing tanpa kewarganegaraan EU *: Jika terdapat tempat yang tersedia, sehingga 10 hari perniagaan sebelum permulaan kursus.

* Bagi kursus yang berlangsung kurang dari 3 bulan, visa kajian tidak perlu, bagaimanapun, anda perlu menyemak dengan Konsulat Sepanyol di negara anda jika visa pelancong diperlukan atau jika anda mesti mematuhi prosedur khusus.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Baca lebih lanjut

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Baca Ringkas